Adria Airways iz Maribora v London SouthendBooking.com

Adria Airways

Adria Airways

Dobra novica za prebivalce severovzhodne Slovenije: Adria Airways bo od junija do oktobra 2015 z mariborskega letališča ob ponedeljkih, torkih in četrtkih zvečer letela na letališče Southend blizu Londona.

Letalske karte iz Maribora v London so že na voljo v spletnem mestu Adrie Airways. Najcenejše karte stanejo 69 evrov na osebo. Cena vključuje letališke pristojbine.

Povpraševanje po letih Maribor-London je očitno veliko, saj je Adria že prodala večino najcenejših vozovnic. Na tej liniji bo sicer letela z letalom Airbus A319, ki sprejme celo več potnikov od običajnih Adrijinih letal. Let iz Ljubljane v London traja približno dve uri.

Kje je letališče London Southend?

Letališče London Southend leži približno 65 kilometrov od centra Londona in 60 kilometrov od Stratforda. Letališče je z železniškimi in avtobusnimi linijami dobro povezano z Londonom in ostalimi kraji v Angliji.

Vožnja z direktnim vlakom z letališča London Southend do londonske železniške postaje Liverpool Street traja 53 minut.

Brezplačna vozovnica do Londona junija in julija!

Potniki Adrie Airways lahko junija in julija izkoristijo še posebno ponudbo letališča London Southend: prav vsak potnik bo v tem obdobju lahko dobil brezplačno standardno vozovnico z letališča do Londona. Običajna cena enosmerne železniške vozovnice je 16,70 funtov (23,40 EUR).