Aonang Princeville Resort KrabiBooking.com


Hotel Aonang Princeville Resort

Hotel Aonang Princeville Resort, Krabi, Tajska

Preden začnemo pisati o hotelu Aonang Princeville Resort, moramo poudariti, da je Ao Nang precej »zaspano« tajsko letovišče v primerjavi z drugimi, bolj razvpitimi kraji, kjer se lahko divje zabavate praktično 24 ur na dan. Ao Nang je primernejši za tiste, ki si želijo več miru, in za družine z majhnimi otroki. Za slednje je hotel Aonang Princeville Resort odlična izbira.

Aonang Princeville Resort leži le nekaj korakov od plaže, imajo pa tudi bazena za odrasle in otroke, v katerih se lahko po mili volji namakate od sedmih zjutraj do sedmih zvečer. Preizkusili smo sobo številka 1306, ki je dobro opremljena in ima balkon z razgledom na bazen. Postelja je bila dovolj velika za dva odrasla in štiriletnega otroka, za katerega prenočevanje nam niso dodatno zaračunali, čeprav bi nam morali. Morda zaradi tega, ker je bila nizka sezona, ali pa zaradi tega, ker smo med tridnevnim bivanjem v hotelu doživeli nekaj hrupa. Hotel so junija 2018 namreč obnavljali, kar je dobra novica, če ga boste obiskali v bližnji prihodnosti, saj boste bivali v sveže prenovljenih sobah.

Naša soba je bila opremljena s trosedom, televizijo, telefonom, kuhalnikom za vodo in zalogo kave in čaja, hladilnikom … Dobili smo tudi likalnik, sušilnik za lase, kopalne plašče, natikače, brisače in torbo za na bazen – skratka, ničesar nismo pogrešali.

V kopalnici sta bili ločena prha in kopalna kad ter vse običajne toaletne potrebščine.

V ceno naše sobe je bil vključen tudi samopostrežni zajtrk, ki je bil bogat in raznolik. Na voljo so bile hrenovke, piščančja šunka, sir, več vrst kruha, palačinke, francoski rogljički in pecivo, maslo in marmelada, müsli, jogurt, sadje, solate in več tajskih jedi (riž, rezanci in podobno). Kava iz aparata je bila odlična.

Hotel Aonang Princeville Resort zelo priporočamo popotnikom, ki si želijo miru, in družinam. Omeniti moramo tudi, da v hotelu ni bara, kjer bi stregli alkoholne pijače, vendar je teh na pretek le nekaj korakov od hotela. Ali pa si lahko kakšno pivo kupite v supermarketu in ga shranite v hladilniku v svoji sobi ter si ga privoščite na balkonu.

Rezervacija hotela Aonang Princevill Resort >>