Arora Hotel HeathrowBooking.com

Hotel Arora na Heathrowu

Arora Hotel Heathrow

Če vam je uspelo najti poceni letalsko vozovnico za medcelinsko potovanje z londonskega letališča Heathrow, vas verjetno mika, da bi se za kakšen dan ali dva ustavili tudi v Londonu. Žal so cene hotelov v Londonu zelo visoke, a na letališču Heathrow se da dobiti lepo hotelsko sobo za občutno manj denarja, kot v centru Londona.

Letališče Heathrow sicer ni ravno blizu centra Londona (vožnja do centra s podzemno železnico traja okoli 45 minut), a če let nadaljujete s Heathrowa, je prenočevanje na letališču pravzaprav dobra ideja. Na tak način se boste na medcelinski let odpravili spočiti, pa še kopico funtov za hotel boste prihranili.

Hotel Arora je od letališča Heathrow oddaljen le dobrih 5 minut vožnje z brezplačnim avtobusom številka 75 ali 76 s centralne avtobusne postaje za terminale 1-3, kjer je tudi postaja podzemne železnice, s katere vlaki linije Piccadilly vozijo direktno v center Londona.

Hotel Arora je udoben hotel štirimi zvezdicami. Osebje je bilo ob našem obisku zelo prijazno in ustrežljivo. Zvočno izolirana soba je bila velika in lepo urejena, postelja udobna. Gostom je na voljo brezplačen vstop v fitnes in 30 minut brezplačnega dostopa do interneta. Za daljši dostop do interneta je treba doplačati.

V sobi je velik televizijski sprejemnik LCD z bogato ponudbo programov, vključno s satelitskimi kanali Sky Sports. V Smith’s Baru strežejo bogato izbiro pijač, na voljo pa je tudi miza za biljard.

V sobah, opremljenih s klimatsko napravo, je majhen hladilnik in sef za prenosne računalnike. Sobe imajo trislojna okenska stekla, kar pomeni, da se hrupa letal z bližnjega letališča skorajda ne sliši. V sobah je tudi kuhalnik vode in zaloga brezplačne kave in čaja. Kopalnice so med drugim opremljene s sušilnikom za lase.

Arora Hotel Heathrow je dobra izbira za oddih pred ali po dolgem poletu, če ostanete dve noči, pa si lahko privoščite še enodnevno potepanje po Londonu. Vožnja z metrojem do centra Londona res traja 45 minut, a glede na zelo ugodno ceno in kakovost hotela Arora v primerjavi s cenami in kakovostjo hotelov v središču Londona prenočevanje v njem vsekakor priporočamo.

Rezervacija hotela Arora Heathrow >>