Aurora Rooms PulaBooking.com

Stanovanje v Puli

Soba št. 1 v stanovanju Aurora Rooms Pula

Aurora Rooms Pula je prijetno stanovanje v središču Pulja, le nekaj minut oddaljeno do puljske tržnice, slavoloka Sergijevcev, starega mestnega jedra in avtobusnega postajališča, iz katerega avtobus 2a vozi na polotok Verudela, kjer so številne plaže.

Aurora Rooms Pula smo obiskali avgusta 2022 in bili smo zelo zadovoljni.

Stanovanje Aurora Rooms Pula je v stari stavbi na Cankarjevi ulici, zaradi česar sta kuhinja in predsoba okrašeni s številnimi posterji Cankarja in njegove znamenite skodelice kave.

Naj najprej navedemo opozorilo: stanovanje Aurora Rooms Pula je v drugem nadstropju in v stavbi ni dvigala, zato se boste v primeru, da potujete s težko prtljago, malo namučili z njenim prenašanjem po stopnicah.

V stanovanju so tri sobe in oddajajo vsako posebej – ob rezervaciji torej ne dobite celega stanovanja, ampak samo sobo s kopalnico, kuhinja pa je skupna. A to za nas ni predstavljalo posebne težave, saj drugih gostov kljub temu, da je bilo stanovanje v visoki sezoni avgusta ves čas polno, skorajda nismo srečali. Kuhinja je v celoti opremljena, zato lahko v njej celo kuhate, čeprav se tega večini gostov na dopustu ne da početi. Bila pa je priročna za pripravo preprostega zajtrka. Hladilnik smo imeli v sobi (prebivali smo v sobi številka 1).

Soba je bila zelo lepo urejena, z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem za otroka, opremljena s klimatsko napravo in televizorjem. V hladilniku nas je pričakala tudi brezplačna steklenica vode, kar je bilo v vročem avgustovskem popoldnevu zelo dobrodošlo. V sobi je televizija s številnimi (večinoma nemškimi) satelitskimi programi.

Kopalnica v sobi 1 je velika, nova in lepo urejena. Na voljo je milo in gel za prhanje.

Čiščenje sobe je brezplačno, vendar ga je treba naročiti vnaprej.

Prijava v Aurora Rooms Pula je brezstična, kar pomeni, da v stanovanje lahko pridete sami – ob katerikoli uri. Navodila za prijavo dobite po e-pošti oziroma prek poštnega predala v sistemu booking.com. Na e-poštni naslov stanovanja ali prek WhatsApp morate poslati fotografije določenega dela prve strani potnih listov vseh gostov, nato pa vam prek WhatsApp dan pred prihodom pošljejo podrobna navodila, kako vstopiti v hotel. Iz varnostnih razlogov jih tukaj ne bomo navajali, vendar ste lahko prepričani, da so navodila jasna in preprosta, zato z vstopom ne boste imeli težav.

Če povzamemo, stanovanje Aurora Rooms Pula je idealno za kratek (ali daljši) obisk Pulja. Stanovanje je v centru mesta, v neposredni bližini stanovanja so tržnica in številne trgovine ter restavracije in pekarne ter tudi avtobusna postaja, s katere vozijo redni avtobusi na polotok Verudela, kjer lahko uživate na številnih plažah.

Rezervacija stanovanja Aurora Rooms Pula >>