Best Western Victoria Palace Hotel LondonBooking.com


Best Western Victoria Palace Hotel London

Best Western Victoria Palace Hotel London

Hotel Best Western Victoria Palace se nahaja v središču Londona, 500 metrov od železniške in avtobusne postaje Victoria ter Westminstrske katedrale. Buckinghamska palača, Big Ben in parlament so oddaljeni deset minut hoje od hotela. Čeprav bi upravičeno pričakovali, da so cene hotela takšne kakovosti v središču Londona precej zasoljene, temu ni tako. V hotelu Best Western Victoria Palace ponujajo sobe po zelo ugodnih cenah. Verjetno ni potrebno posebej omenjati, da je hotel nenehno polno zaseden, tako da je vedno potrebna zgodnja rezervacija. Preverite razpoložljivost sob v hotelu Best Western Victoria Palace London.

Sobe v hotelu Best Western Victoria Palace

V hotelu ponujajo dve vrsti sob: tiste v glavni stavbi, kjer je recepcija, so nekoliko dražje. Sobe v sosednjih stavbah v isti ulici (tako imenovane sobe v aneksu ali v angleščini ‘Annexe’) pa so cenejše. Kakovost sob je enaka, edina razlika je v tem, da če prenočujete v aneksu, se do hotelske jedilnice ali recepcije ne morete odpraviti ravno v copatah.

V hotelu Best Western Victoria Palace smo preizkusili dve vrsti sob: dvoposteljno in štiriposteljno.

Vse sobe so zelo lepo urejene in čiste. Kopalnice so prijetno urejene in med drugim opremljene s sušilniki za lase. V sobah je telefon, brezplačen brezžični dostop do interneta, televizija, majhen sef, grelnik za vodo in brezplačna zaloga kave in čaja. Postelje so udobne. Sobe, v katerih smo prenočevali, so bile mirne, tako da smo se vedno zbudili dobro naspani.

Glavna razlika med dvoposteljno in štiriposteljno sobo je bila v velikosti. Dvoposteljna soba je bila zelo majhna, kot je v Londonu običaj. Vanjo smo komaj spravili dva velika potovalna kovčka, čez katera smo se morali nato nenehno kobacati. Kot rečeno so hotelske sobe takšne velikosti v Londonu popolnoma običajne. Prostor je pač razkošje, ki si ga je v Londonu za majhen denar težko privoščiti.

Štiriposteljna soba je bila po drugi strani presenetljivo velika. Hotel Best Western Victoria Palace je zato morda dobra izbira za družine z otroki.

Hotel Best Western Victoria Palace – brezplačna rezervacija

Prevoz do hotela Best Western Victoria Palace

Če z letalskim prevoznikom easyJet priletite na londonsko letališče Stansted, se je do hotela najbolje odpeljati z avtobusom. Z letališča se odpeljite do avtobusne postaje Victoria, od koder lahko do hotela nadaljujete peš. Če se ne izgubite, ne boste hodili dosti dlje od desetih minut.

Če v London s prevoznikom WizzAir ali Adrio Airways priletite na letališče Luton (Adria naj bi lete v London ponovno vzpostavila s poletnim voznim redom), se z vlakom odpeljite do železniške postaje St. Pancras International in nato s postaje metroja King’s Cross/St. Pancras nadaljujte vožnjo z linijo Victoria do postaje Victoria, od koder lahko do hotela v desetih minutah pridete peš.

Če povzamemo, hotel Best Western Victoria Palace je kakovosten hotel na idealni lokaciji v središču Londona z dobrimi povezavami do letališč in vseh turističnih znamenitosti Londona. Priporočili smo ga več gostom in doslej so bili z njim vsi zadovoljni. Tudi s ceno.

Hotel Best Western Victoria Palace – brezplačna rezervacija