Bi prenočevali v žerjavu?Booking.com

Crane Hotel Faralda Amsterdam

Crane Hotel Faralda Amsterdam

Načrtujete obisk Amsterdama in želite prenočevati 35, 40 ali 45 metrov nad tlemi? V Amsterdamu so odprli nenavaden hotel, Crane Hotel Faralda Amsterdam, ki ponuja razkošne sobe – v žerjavu!

Crane Hotel Faralda Amsterdam je urejen v predelanem pristaniškem žerjavu. Od železniške postaje je oddaljen 10 minut vožnje s trajektom, ki pristaja 600 metrov od hotela. Čeprav gre za nekdanji pristaniški žerjav, so sobe v hotelu Crane Hotel Faralda Amsterdam razkošne. Gostom poleg udobnih postelj in kopalnic ponujajo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in televizijo z ravnim zaslonom. Na vrhu žerjava je bazen, ki ga gostje lahko uporabljajo za doplačilo. Ponujajo tudi zajtrk s proškom, kontinentalni zajtrk in turistične vožnje s čolni.

Hotel je 7,8 km od trga Dam in 8,4 km od hiše Ane Frank. Nakupovalni center Buikslotermeerplein je le 3,7 km od hotela.

Lokacija hotela Crane Hotel Faralda Amsterdam morda ni idealna, vendar vsekakor gre za hotel, v katerem bi si želel prenočevati vsak avanturist. Le kdo se lahko pohvali, da je spal v žerjavu? Cena hotela pa žal ni denarnici prijazna, saj sobe stanejo od 400 do 500 evrov na noč. Vendar ne pozabite, da ima hotel kar pet zvezdic!

Rezervacija hotela Crane Hotel Faralda Amsterdam >>