Budimpešta po izboru Lonely Planeta med najboljšimi 10 destinacijami v EvropiBooking.com


Pri Lonely Planetu (katerih vodnike lahko po znižanih cenah in z brezplačno dostavo v Slovenijo naročite na tej povezavi) so izbrali najboljših 10 evropskih popotniških destinacij, med katere se je uvrstila tudi Budimpešta, prestolnica naše sosede Madžarske.

Avtorje Lonely Planeta  je v Budimpešti navdušila mogočna Donava in kerti – prav posebni, za Budimpešto značilni bari, o katerih si več lahko preberete v našem prispevku o kertih v Budimpešti. Pravijo, da je v Budimpešti tudi velika izbira dobrih butičnih hotelov (oglejte si naš izbor najboljših hotelov v Budimpešti) in pohvalijo predvsem Hotel Palazzo Zichy. Seveda omenjajo tudi znamenita termalna kopališča.

Budimpešta obiskovalcem zares ponuja obilico možnosti za preživljanje prostega časa: od prvovrstnih znamenitosti do dobrih restavracij in živahnega nočnega življenja. Podrobnosti o Budimpešti preberite v našem vodniku po Budimpešti, spodaj pa objavljamo še nekaj fotografij in upamo, da vas bodo spodbudile za obisk čudovite Budimpešte.

Fotografije Budimpešte

[nggallery id=17]