Central Green Hotel, Budimpešta

Hotelska soba v hotelu Central Green v Budimpešti

Enostavna soba v hotelu Central Green v Budimpešti

Rezervacija hotela Central Green Budimpešta >>

Central Green Hotel leži v stranski ulici blizu najbolj znane budimpeštanske avenije Andrássy. Od najbližje postaje podzemne železnice (Kodály körönd) je oddaljen 100 metrov.

Lokacija hotela Central Green je ugodna. Od nabrežja Donave, verižnega mosta, Trga junakov in mestnega parka ter termalnega kopališča Szechenyi je oddaljen le nekaj minut vožnje z metrojem. Če se vam ne mudi, se do naštetih znamenitosti zlahka podate tudi peš.

Central Green Hotel je v obnovljeni zgradbi. Gradnja ni najbolj kakovostna, tako da smo velikokrat slišali, kaj se dogaja v sosednji sobi oziroma kopalnici. Naša soba s kopalnico je bila enostavno opremljena. Nad udobnostjo postelje nismo bili navdušeni. Ležišče je bilo staro, premehko in rahlo škripajoče. V hotelu Central Green trdijo, da je v vseh sobah telefon, brezplačna brezžična povezava z internetom in da so (za doplačilo) klimatizirane, a v naši sobi ni bilo ne telefona ne klimatske naprave, signal brezžičnega internetnega omrežja pa je bil zelo šibek. Če ste občutljivi na poletno vročino ali če za svoje delo potrebujete internet, ob rezervaciji izrecno zahtevajte sobo s klimatsko napravo in dobro pokritostjo s signalom brezžičnega internetnega omrežja.

Resna pritožba gre na račun samopostrežnega zajtrka. Kakovost hrane v hotelu Central Green je bila ob našem obisku porazna. Gostje so z nejevoljnimi izrazi na obrazih zobali  kruh, namazan z umetno marmelado, in pili zanič kavo ter pijačo, ki je le na daleč spominjala na sadni sok. Naslednje jutro smo zajtrk v hotelu raje preskočili in ga poiskali zunaj.

Ne glede na slabo kakovost hrane je hotel Central Green sprejemljiva izbira za tiste z omejenim popotniškim proračunom. Cene sob v hotelu Central Green so namreč v primerjavi s cenami hotelov podobnih kategorij v Budimpešti ugodne – tudi, če si zajtrk privoščite kje drugje.

Rezervacija hotela Central Green Budimpešta >>