Hotel Corinthia Praga

Hotel Corinthia Praga je eden od najbolj priljubljenih luksuznih hotelov v Pragi.

Brezhibno urejena soba v hotelu Corinthia Praga.

Rezervacija hotela Corinthia Praga >>

Hotel Corinthia Praga je eden izmed najbolj priljubljenih luksuznih hotelov s petimi zvezdicami v Pragi. Stoji na vrhu enega izmed praških gričev, tako da je iz sob čudovit razgled na Zlato mesto. V 25. nadstropju hotela je pokrit bazen, savna, turška kopel, solarij in masažni salon.

Hotel Corinthia Praga smo preizkusili avgusta, ko so sobe ponujali po izjemno ugodnih cenah. Za dvoposteljno sobo z bogatim samopostrežnim zajtrkom, panoramskim pogledom na Prago, zagotovljeno pozno odjavo iz hotela in brezplačnim vstopom v bazen in savno smo plačali samo 70 € na noč.

Sobe hotela Corinthia Praga so brezhibno urejene, čiste, opremljene z lepim in funkcionalnim pohištvom ter velikimi LCD televizijskimi sprejemniki, preko katerih je za doplačilo med drugim mogoče uporabljati internet. Seveda je na voljo tudi (žični in brezžični) dostop do interneta preko lastnih prenosnih računalnikov gostov, vendar za visoko doplačilo 18 € za 24 ur – razen, če rezervirate dražje “business” sobe – v slednjem primeru je dostop do interneta vključen v ceno.

Nekoliko več smo pričakovali na področju prijaznosti osebja in malih podrobnosti, zaradi katerih bi bilo bivanje v hotelu še prijetnejše (v sobi na primer ni bilo copat in brezvrvičnega telefona (sedeti na postelji in telefonirati ter si kaj zapisovati pač ni najudobnejše), ni bilo čistila za čevlje, zvočnik v kopalnici ni deloval, slab pritisk vode). A kot rečeno – to so male podrobnosti, zaradi katerih si hotel Corinthia Praga ne zasluži posebne graje. V splošnem smo bili s hotelom izjemno zadovoljni in ga brez nadaljnjega priporočamo tudi zahtevnejšim hotelskih gostom – še posebej, če jim uspe izkoristiti kakšno izmed cenovno ugodnih ponudb.

Hotel Corinthia Praga je od centra Prage oddaljen dve postaji z metrojem, od glavne železniške postaje pa tri postaje z metrojem. Hotel stoji v neposredni bližini postaje metroja Vyšehrad, tako da ste v centru mesta lahko v manj kot 10 minutah.

Rezervacija hotela Corinthia Praga >>