Dober poceni hotel v LondonuBooking.com

Britannia International Hotel London

Britannia International Hotel London

Verjetno se sprašujete, ali dober poceni hotel v Londonu sploh obstaja, saj je vsesplošno znano, da v Londonu močno prevladujejo hoteli, ki so dragi in zanič. Poznamo nešteto zgodb obiskovalcev Londona, ki so za ne tako malo denarja pristali v zatohlih luknjah razpadajočih hotelov, do katerih vodijo stranske ulice sumljivega slovesa.

Dobri hoteli v Londonu seveda obstajajo. Tudi takšni, ki po svojem razkošju in kakovosti uslug slovijo po vsem svetu. A ker je London magnet za bogataše z vsega sveta, imajo dobri hoteli v Londonu tudi svojo ceno. Resnici na ljubo si običajni popotniki s srednje debelimi ali malo tanjšimi denarnicami ne moremo privoščiti, da bi za 1000 evrov na noč spali v istih londonskih hotelih, kot razvajeni bogataši z neomejenim limitom na kreditnih karticah.

A z malo sreče, raziskovanja in upoštevanja naših namigov lahko v Londonu prespite v sodobnem hotelu s štirimi zvezdicami za manj kot 100 evrov na noč, sobo v hotelu s petimi zvezdicami ene izmed najprestižnejših svetovnih hotelskih verig pa lahko rezervirate že za malo več kot 100 evrov na noč. Izbrati morate le pravo lokacijo in datum potovanja.

Ob vikendih prenočujte v poslovnem središču Londona

Canary Wharf je poslovno-finančno središče Londona na južnem bregu Temze. Tam se kvišku poganjajo bleščeči železobetonski nebotičniki mednarodnih bank in finančnih podjetij, v katerih se vsak dan sklepajo milijonski posli. Seveda je četrt Canary Wharf med tednom polna poslovnežev iz tujine, ki morajo nekje prespati: najraje v razkošnih hotelih v neposredni bližini pisarn. V četrti Canary Wharf tako stojijo številni udobni, poslovni hoteli, na primer Hilton in Marriott.

Seveda ni potrebno posebej omenjati, da so cene sob v omenjenih hotelih visoke. V povprečju se gibljejo okoli 300 evrov na noč. A v petek, ko poslovneži odletijo domov, začnejo samevati. Četrti Canary Wharf turisti namreč ne poznajo, čeprav je od postaje Bond Street na ulici Oxford oddaljena le kratkih 17 minut vožnje z linijo metroja Jubilee, od postaje Bank pa le 15 minut z železnico DLR. Kakor koli, praznih sob tudi v najdražjih hotelih ne marajo imeti, zato hoteli v londonski poslovni četrti Canary Wharf ob koncih tedna močno spustijo cene in takrat je pravi čas za rezervacijo udobnega hotela v Londonu po zelo nizki ceni.

Poceni hoteli v četrti Canary Wharf v Londonu

Če torej v London potujete ob koncu tedna in vam prenočevanje v poslovni četrti Canary Wharf ni odveč, si oglejte ponudbo naslednjih hotelov:

Britannia International Hotel London: hotel s štirimi zvezdicami, v katerem ob koncih tedna radi prenočujemo tudi mi. Preberite našo oceno hotela Britannia International ali rezervirajte hotel Britannia International London.

Hilton London Canary Wharf: cene v tem hotelu ob koncih tedna močno spustijo, včasih tudi do 50 odstotkov. Rezervacija hotela Hilton London Canary Wharf >>

London Marriott Hotel West India Quay: v tem hotelu imajo ob koncih tedna pogosto fantastične ponudbe: cene sob spustijo tudi za 60 odstotkov in več. Če obstaja hotel v Londonu, kjer si razkošje petih zvezdic lahko privoščimo tudi običajni popotniki, je to zagotovo hotel Marriott West India Quay. Rezervacija hotela Marriott West India Quay >>

Vsi hoteli v četrti Canary Wharf v Londonu >>