Easyjet začenja z leti Ljubljana-BerlinBooking.com

easyJet Ljubljana London

easyJet

Britanski letalski prevoznik easyjet, ki Ljubljano že dalj časa povezuje z londonskima letališčema Stansted in Gatwick, bo 2. avgusta 2018 začel leteti tudi na liniji Ljubljana-Berlin. Z ljubljanskega letališča bo letel direktno na letališče Berlin Tegel, in sicer ob torkih, četrtkih in sobotah. Odhodi iz Ljubljane so načrtovani ob 13:10 in pristanki v Berlinu ob 15:00. Povratni leti iz Berlina bodo ob 10:45, pristanek v Ljubljani pa ob 12:35.

Easyjet bo linijo Ljubljana-Berlin vzpostavil v okviru širitve svoje mreže po propadu nemškega letalskega prevoznika Air Berlin. Nova linija Ljubljana-Berlin bo privlačna tako za slovenske turiste, ki si želijo obiskati nemško prestolnico, kakor tudi za nemške turiste, ki jih zanima Slovenija, pa tudi za poslovne potnike.

V spletnem mestu easyjet smo preverili cene letalskih vozovnic in 2. avgusta so na relaciji Ljubljana-Berlin v trenutku pisanja tega članka na voljo vozovnice za pičlih 30,37 evrov. Najcenejše vozovnice za pot nazaj v Ljubljano v avgustu so na voljo za 43,38 evrov. Če lahko načrtujete nekaj mesecev vnaprej, pa si velja ogledati ponudbo letalskih vozovnic Ljubljana-Berlin v oktobru, saj so takrat cene še posebej ugodne: enosmerne vozovnice so na voljo za manj kot 35 evrov.