Emirates začenja z leti v ZagrebBooking.com


Emirates bo letel v Zagreb

Emirates

Emirates, največji mednarodni letalski prevoznik na svetu, bo 1. junija 2017 začel leteli na liniji Zagreb-Dubaj. Na novi liniji bo vsak dan letel s 364-sedežnim letalom Boeing 777-300, na katerem je tudi 42 sedežev poslovnega in 12 prvega razreda.

To je dobra novica za slovenske potnike, saj je letalski prevoznik Emirates znan po zelo ugodnih cenah letalskih vozovnic v Azijo in Avstralijo s prestopanjem v Dubaju. Ne dvomimo, da bo tudi za potovanja iz Zagreba ponujal konkurenčne cene.

Novico smo preverili v spletnem mestu letalskega prevoznika Emirates, kjer smo poiskali letalske vozovnice iz Zagreba za datume v juliju 2017. Vozovnice so že na voljo in cene so, glede na to, da je julija visoka sezona, zelo ugodne. Povratne vozovnice Zagreb-Singapur ponujajo po 523 EUR, Zagreb-Bangkok po 411 EUR, Zagreb-Hongkong po 494 EUR, Zagreb-Kuala Lumpur pa po super ugodni ceni 377 EUR.

Tudi vozni red je ugoden: Emirates bo iz Zagreba letel ob 15:35, povratni let pa v Zagrebu pristane ob 12:20.

Emirates slovi po visoko kakovostni storitvi za potnike, saj tudi v ekonomskem razredu ponuja odličen sistem za razvedrilo potnikov in obilico dobre hrane, tako da dolgi leti zelo hitro minejo.

Poleg tega so njihova letala točna: v zadnjih nekaj letih smo z Emirates leteli več kot štiridesetkrat in nikoli nismo imeli težav.

Povezave:

Ocena letalskega prevoznika Emirates

Video posnetki naših potovanj z Emirates

Spletna stran Emirates

Hoteli po svetu po najugodnejših cenah