Europa Centrepoint Guesthouse Budimpešta

Rezervacije hotelov

Rezervacije hotelov po svetu

Rezervacija hotela Europa Centrepoint Guesthouse Budimpešta >>

Europa Centrepoint Guesthouse Budimpešta v centru Budimpešte ni klasičen hotel, pač pa tipična stara, v hotelske sobe preurejena budimpeštanska meščanska zgradba. Sobe so glede na to, da so urejene v predelani stanovanjski zgradbi, dokaj majhne in ne najbolj funkcionalne. Nekdanje velikanske meščanske sobane so namreč pregradili, tako da sta zdaj v njih po dve, morda tri hotelske sobe. Kakor koli, v sobah je vse, kar potrebujete za prijetno počutje: hladilnik, pisalna miza in LCD televizijski sprejemnik. V kopalnicah je masažna kabina za tuširanje, kar je precej neobičajno za hotel te kategorije. Poleg tega v Europa Centrepoint Guesthouse Budimpešta zagotavljajo brezplačen dostop do internetna in zajtrk, ki vam ga po naročilu pripravijo v majhni kuhinji.

V Europa Centrepoint Guesthouse Budimpešta smo prenočevali večkrat, in sicer kmalu po tem, ko so ga odprli. Takrat je bilo vodstvo in osebje hotela še nekoliko zmedeno in upamo, da so se do sedaj naučili, kako se streže potrebam gostov. Upamo pa tudi, da so spravili v red kuharja, ki pripravlja zajtrk, kajti v času načega bivanja v Europa Centrepoint Guesthouse Budimpešta se je v kuhinjo na veliko nezadovoljstvo gostov vedno primajal kakšne pol ure prepozno.

Europa Centrepoint Guesthouse Budimpešta za svojo ceno ponuja to, kar bi lahko v Budimpešti pričakovali. Ni pa Europa Centrepoint Guesthouse Budimpešta primeren za tiste, ki ste navajeni klasičnih hotelov.

Rezervacija hotela Europa Centrepoint Guesthouse Budimpešta >>