Holiday Inn London – Heathrow T5Booking.com


Holiday Inn Heathrow - T5

Holiday Inn Heathrow – T5

Holiday Inn London – Heathrow T5 je prijazen hotel v vasi Colnbrook and Poyle, oddaljen 10 minut vožnje od londonskega letališča Heathrow. Za turistične obiskovalce Londona ni primeren, saj je zelo daleč od centra Londona, je pa zato priročen za goste, ki želijo prenočevati blizu letališča Heathrow ali relativno blizu gradu Windsor, zabaviščnega parka Thorpe Park Resort ali tematskega parka Legoland. Terminal 5 londonskega letališča Heathrow je od hotela Holiday Inn London – Heathrow T5 oddaljen 10 minut vožnje, grad Windsor ravno tako, Thorpe Perk Resort in Legoland pa 20 minut vožnje. Seveda, z avtomobilom.
Če nimate svojega prevoza, se do letališča Heathrow lahko odpeljete z avtobusom številka 60 ali avtobusom Hotel Hoppa H57/H59. Povezave z javnim prevozom do prej omenjenih tematskih parkov niso dobre, zato potrebujete avtomobil.

Holiday Inn London – Heathrow T5 je »družinam prijazen hotel«, kar z drugimi besedami pomeni, da ga lahko rezervirate v okviru rezervacije vstopnic za Legoland in kar pomeni tudi, da je v hotelu vedno veliko število majhnih otrok, a to nas ni motilo. Sobe so lepo urejene in dobro izolirane, tako da hrupa nismo slišali, čeprav smo bili v pritličju.

Izbira hrane in pijače je omejena – predvsem če si želite kaj privoščiti zunaj hotela. Kot rečeno hotel stoji v majhni vasi, kjer je le ena zelo majhna trgovina (približno 10 minut hoje od hotela), čez cesto od hotela pa je pub, ki ga nismo preizkusili. Namesto tega smo si večerjo privoščili v hotelski restavraciji in nad kakovostjo hrane nismo bili ravno navdušeni. Poskusili smo hamburger, ki je bil močno preslan, in lososa, ki so ga pekli tako dolgo, da je bil naravnost presušen. Po drugi strani v hotelu strežejo dokaj okusen, standarden samopostrežni zajtrk, kjer se najde kaj za vsakogar: kruh, toast, pecivo, sir, salama, marmelada, jogurt, muesli, čaj, kava, sadje itd.

Hotel Holiday Inn London – Heathrow T5 je torej hotel standardne in pričakovane kakovosti, ki pa je žal na preveč odročnem mestu, da bi bil primeren za tiste, ki nimajo svojega prevoza. Če se po Angliji potepate z avtomobilom, pa se ga splača preveriti, saj so cene sob ugodne in zagotovljeno je tudi varno, brezplačno parkiranje v kleti hotela.

Rezerviraj hotel Holiday Inn London – Heathrow T5 >>