Poceni hostli v LondonuBooking.com


London

London

London je eno izmed najprivlačnejših, a tudi najdražjih mest na svetu. Vstop v večino muzejev in galerij v Londonu je sicer brezplačen, stroški za javni prevoz in prenočišča pa vas lahko pošteno udarijo po žepu. A vendar je v Londonu tudi velika izbira hostlov, kjer lahko dobite posteljo v skupni spalnici že za 11 € na noč. Hostli v Londonu niso ravno razkošna prenočišča, a če ste mladi ali mladi po srcu in potrebujete le posteljo, v katero se zgrudite po celodnevnem potepanju po Londonu, so popolnoma sprejemljiva izbira. Veliko hostlov v Londonu stoji na ugodnih lokacijah v središču mesta, tako da se do znamenitosti, restavracij, pivnic in barov lahko odpravite kar peš.

1. Hostel 639

Hostel 639 leži nasproti postaje podzemne železnice Kensal Green. Ponuja cenovno ugodne in čiste dvoposteljne sobe ter skupinske spalnice za 4, 6 in 8 oseb. Vse sobe so ogrevane in imajo svoj tuš in umivalnik. Postelje v skupinskih spalnicah za 8 oseb od 10,41 € na noč, zajtrk vključen v ceno.

Rezerviraj Hostel 639 London

2. Smart Russell Square

Hostel Smart Russel Square se nahaja v središču Londona, 10 minut hoda od železniške postaje King’s Cross in British Library. Hostel ponuja ugodno nastanitev in brezplačen brezžični internet. Sobe v skupinskih spalnicah za 24 oseb od 11,56 € na noč, zajtrk vključen v ceno.

Rezerviraj Smart Russell Square London

3. New Cross Inn

Hostel New Cross Inn stoji med postajama metroja New Cross in New Cross Gate. Nudi brezplačno parkiranje in bar. Hostel ponuja cenovno ugodno nastanitev z brezplačnim brezžičnim internetom. Sobe v skupinskih spalnicah za 6 oseb od 15,04 € na noč, zajtrk vključen v ceno.

Rezerviraj New Cross Inn London

4. Northfields Hostel

Hostel Northfields stoji točno nasproti postaje metroja in ponuja brezplačen brezžični internet, parkirišče in pralnico. Hostel Northfields je cenovno ugodno izhodišče za odkrivanje Londona. Postelje v skupinskih spalnicah od 18,51 € na noč.

Rezerviraj Northfields Hostel London

5. Royal Bayswater Hostel

Hostel Royal Bayswater se nahaja 20 minut hoje od elegantnega londonskega predela Kensington. Ima pogled na Hyde Park. Sobe v skupinskih spalnicah za 8 oseb od 19,09 € na noč, zajtrk vključen v ceno.

Rezerviraj Royal Bayswater Hostel London

6. Clink78

Clink78 se nahaja v stavbi nekdanjega sodišča iz 19. stoletja in ponuja preproste sobe s sodobnimi posteljami (pod beds) v slogu skupinske spalnice. Postelje v skupinskih spalnicah za 14 oseb od 19,67 € na noč, zajtrk vključen v ceno.

Rezerviraj Clink78 Hostel London

7. London Eye Hostel

Hostel London Eye, ki stoji v bližini reke Temze, ponuja brezplačen brezžični internet, kontinentalni zajtrk, 24-urno recepcijo in omarice za shranjevanje prtljage. Sobe v skupinskih spalnicah za 14 oseb od 19,67 €, zajtrk vključen v ceno.

Rezerviraj London Eye Hostel

8. Smart Hyde Park Inn

Hostel Smart Hyde Park stoji le 150 metrov od postaje metroja Bayswater in Hyde Parka. Ponuja cenovno ugodne skupne spalnice in brezžični internet. Sobe v skupinskih spalnicah za 10 oseb od 20,81 €, €, zajtrk vključen v ceno.

Rezerviraj Smart Hyde Park Inn London