Hotel Adriatic RovinjBooking.com


Hotel Adriatic Rovinj

Hotel Adriatic Rovinj

V Rovinju je pred kratkim odprl vrata popolnoma prenovljeni hotel Adriatic, nad katerim so gostje naravnost navdušeni, kar nas niti malo ne preseneča.

Hotel Adriatic je majhen butični hotel s štirimi zvezdicami v središču Rovinja. V hotelu je na voljo samo 18 razkošno opremljenih apartmajev. Vsi so opremljeni s klimatsko napravo, brezžičnim internetom, brezžičnim telefonom, pametnim televizijskim sprejemnikom, sušilcem za lase, sefom, mini barom, grelnikom za pripravo kave in čaja in tako naprej. Če se na dopust odpravljate z majhnim otrokom, vam v sobo brezplačno namestijo otroško posteljico.

Seveda ne smemo pozabiti omeniti glavne značilnosti, po kateri se hotel Adriatic loči od ostalih hotelov v Rovinju: njegove stene so okrašene s sodobnimi umetniškimi deli, ki so nastala posebej za hotel. 18 apartmajev v hotelu je opremljenih v umetniškem slogu.

Gostom hotela Adriatic v Rovinju je seveda na voljo bogata kulinarična ponudba. V hotelu je vsak dan na voljo sveže pripravljen zajtrk z jedilnika. Jutranjo kavo si lahko privoščite tudi v kavarni Adriatic ali v baru Al Ponto. V konobi Kantinon pa pripravljajo morsko hrano po tradicionalnih receptih, prepletenih z ribiško tradicijo Rovinja.

Gostje hotel Adriatic v Rovinju zelo dobro ocenjujejo. Poleg udobja in idealne lokacije radi pohvalijo tudi prijaznost in ustrežljivost osebja.

Hotel Adriatic Rovinj je zaradi vsega naštetega morda idealna oaza miru za jesenski oddih na Jadranu. Razkošni apartmaji so v oktobru 2015 na voljo že za 107 evrov na noč.

Rezervacija hotela Adriatic Rovinj >>