Hotel Atrium Fashion, Budimpešta

Atrium Fashion Hotel Budimpešta

Soba v butičnem hotelu Atrium Fashion v Budimpešti

Rezervacija hotela Atrium Fashion >>

Atrium Fashion Hotel je odličen butični hotel s štirimi zvezdicami v centru Budimpešte, le nekaj minut hoje od trga Blaha Lujza, ki je eno od pomembnejših vozlišč javnega prevoza v Budimpešti. Vse znamenitosti Budimpešte, nakupovalni predeli mesta, restavracije in bari so s tega trga v nekaj minutah dosegljivi z metrojem, tramvajem, avtobusom ali celo peš.

Atrium Fashion Hotel je v lepo obnovljeni stavbi. Notranje dvorišče stavbe so predelali v atrij, v katerem strežejo dober samopostrežni zajtrk. Na eni od sten atrija boste opazili zeleno uro, zanimivo zaradi gigantskega nihala.

Sobe v hotelu Atrium Fashion v Budimpešti so dosegljive s panoramskim dvigalom, med vožnjo s katerim lahko uživate v lepem razgledu na atrij. Sobe so klimatizirane, funkcionalno opremljene in izjemno lepo urejene. Kakovostne postelje zagotavljajo dober spanec, v omarah je dovolj prostora, v sobah je tudi sef, telefon, LCD TV, mini bar (hladilnik), grelnik vode za pripravo (brezplačnega) čaja in kave ter brezplačen brezžični dostop do interneta. V bleščečih kopalnicah goste čakajo osnovne toaletne potrebščine in sušilnik za lase. Sobe v hotelu Atrium Fashion so tudi zvočno dobro izolirane. Med našim bivanjem nismo slišali nobenega hrupa iz atrija ali iz drugih sob, je pa bila naša soba resda v četrtem nadstropju, torej daleč od zajtrkovalnice.

Atrium Fashion Hotel v Budimpešti toplo priporočamo tako za poslovna kakor tudi zasebna potovanja, saj ponuja idealno razmerje med lokacijo, udobjem in ceno. Poskusite rezervirati vsaj 3 noči hkrati, kajti v hotelu Atrium Fashion pogosto ponujajo popuste za daljša bivanja. Mi smo za tri nočitve v dvoposteljni sobi s samopostrežnim zajtrkom odšteli 150 €, torej samo 50 € na noč.

Rezervacija hotela Atrium Fashion >>