Hotel Comfort Inn BirminghamBooking.com


Hotel Birmingham

Hotel Comfort Inn Birmingham

Comfort Inn je poceni hotel v Birminghamu v neposredni bližini glavne železniške postaje New Street. Lokacija hotela je torej idealna, če v Birmingham prispete z vlakom pozno zvečer  ali se na vlak odpravljate zelo zgodaj zjutraj in bi radi spali 2 minuti hoje od železniške postaje.

Enoposteljno sobo v hotelu Comfort Inn Birmingham sem rezerviral po presenetljivo ugodni ceni 30 funtov za eno noč (najnovejše ponudbe preverite na povezavi hotela Comfort Inn Birmingham). Za to ceno nisem pričakoval veliko. Pravzaprav me je malo skrbelo, ali bo hotel  podoben tipičnim poceni londonskim luknjam  (čeprav “poceni” v Londonu pomeni 60 funtov in več). A se je izkazalo, da je bil hotel Comfort Inn Birmingham povsem sprejemljiva izbira.

Prijazna receptorka me je hitro prijavila v hotel in se opravičila, da dvigalo ne deluje, moja soba pa je v četrtem nadstropju. Nič hudega, saj sem potoval samo z majhno ročno prtljago, gibanje pa pravijo, da je zdravo.  A med vzpenjanjem po škripajočih lesenih stopnicah sem pomislil, da tisti, ki potujejo z velikimi kovčki, pokvarjenega dvigala verjetno ne bi bili ravno veseli.

Spal sem v sobi 401, ki je kot rečeno v najvišjem nadstropju hotela. Soba je majhna. V njej je enojna postelja, nočna omarica, pisalna miza, pručka, telefon, televizija na neprikladnem mestu na steni in, česar sem se najbolj razveselil, grelnik za vodo in zaloga kave ter čaja. V kopalnici je milo in gel za tuširanje. Soba in kopalnica sta bili čisti. Na prvi pogled sem bil s sobo zelo zadovoljen, še posebej glede na ugodno ceno 30 funtov. Motilo me je edino to, da je bilo v sobi zelo vroče, okna pa se ni dalo odpreti. Po drugi strani vroča voda v kopalnici ni bila vroča, ampak kvečjemu mlačna. Tiste, ki se radi prhate z vrelo vodo, bi to zagotovo motilo. Meni pa je kar prijalo, da sem se po preznojeni  noči v vroči sobi malo ohladil.

Postelja je bila v redu za eno noč, a dlje na njej ne bi želel spati. Žimnica ni bila ravno udobna. Bila je premehka za moj okus in precej utrujena.

Hotel Comfort Inn Birmingham je torej dobra izbira za eno nočitev v Birminghamu po zelo ugodni ceni. Če v  mestu nameravate ostati dlje, pa priporočam, da rezervirate kakšen drug hotel. Hotelski verigi Ibis in Premier Inn sta vedno dobra in cenovno ugodna izbira. Oglejte si na primer hotel ibis Birmingham Centre New Street ali Premier Inn Birmingham City – Waterloo St.

Rezervacija hotela Comfort Inn Birmingham >>