Hotel Corvin Budimpešta

Rezervacije hotelov

Rezervacije hotelov po svetu

Rezervacija hotela Corvin Budimpešta >>

Hotel Corvin v Budimpešti je hotel s tremi zvezdicami standardne kakovosti. Če radi hodite peš, lokacija hotela Corvin za vas ni najbolj primerna, saj leži nekoliko izven centra mesta, tako da se morate do znamenitosti Budimpešte odpeljati z metrojem ali tramvajem. Najbližja postaja metroja (Ferenc Körút) je približno 400 metrov od hotela, najbližja postaja tramvaja (priročni liniji 4 in 6) približno 200 metrov od hotela.

V bližini hotela Corvin je peščica majhnih samopostrežnih trgovin in kioskov s hitro, a ne ravno vrhunsko prehrano (kebab, hamburgerji in podobno).

Sobe v hotelu Corvin so dokaj velike, čiste, lepo urejene in dovolj opremljene, da zagotavljajo prijetno bivanje. Ob našem obisku hotela Corvin so v sobah zagotavljali brezplačen brezžični dostop do interneta, na recepciji pa je bil nameščen računalnik z dostopom do interneta, ki so ga gostje lahko brezplačno uporabljali. Hotel Corvin leži v mirni stranski ulici, tako da nas ponoči ni motil nikakršen hrup.

Samopostrežni zajtrk je sprejemljive kakovosti, izbira je pestra: od raznovrstnega kruha, več vrst marmelade, masla, jajc, sira in salame do müslija, jogurta in seveda kave, čajev in sokov.

Hotel Corvin priporočamo zasebnim in poslovnim potnikom, ki si želijo privoščiti udobje treh zvezdic po dokaj ugodni ceni in jih ne moti, da se morajo do centra mesta odpeljati z metrojem ali tramvajem. Vožnja traja največ 10 minut.

Rezervacija hotela Corvin Budimpešta >>