Hotel de l’Aveyron, Pariz

Rezervacije hotelov

Rezervacije hotelov po svetu

Rezervacija hotela de l’Aveyron Pariz >>

Hôtel de l’Aveyron leži na vzhodni strani 12. četrti v Parizu (12ème arrondissement), približno 5 minut hoda od železniške postaje Gare de Lyon vzdolž ulice Rue de Bercy. Na Gare de Lyon ustavljajo tudi vlaki pariškega metroja, tako da je središče Pariza od hotela de l’Aveyron enostavno in hitro dosegljivo. Pravzaprav je središče Pariza dovolj blizu, da se vanj lahko podate celo s kolesom. V krogu 300 metrov od hotela de l’Aveyron sta najmanj dve postajiVélib’, kjer si lahko izposodite kolo. Podrobnosti o sistemu izposoje koles v Parizu Vélib’ preberite v prispevku Kolesarjenje po Parizu.

V hotelu de l’Aveyron je 30 dokaj moderno opremljenih sob primerne velikosti, ki za svojo ceno ponujajo popolnoma zadovoljivo udobje, in tudi osebje v hotelu de l’Aveyron je prijazno. Opozoriti velja le na dejstvo, da v hotelu ni dvigala in da je v pritličju le ena soba. Če potujete s težko prtljago ali imate težave s hojo po stopnicah, potem hotel de l’Aveyron za vas ni najbolj primeren.

Vzporedno z ulico Rue D’austerlitz, na kateri leži hotel de l’Aveyron, teče slikovita ulica Rue Crémieux. Hiše ob njej so prepleskane z živimi barvami, na nekaterih fasadah so poslikave in večina hiš je okrašenih z rožami.

5 minut hoje od hotela proti železniški postaji Gare de Lyon je dobro založen supermarket Monop (naslov: 4 Rue de Lyon), tako da se lahko med vračanjem v hotel založite s prigrizki.

Rezervacija hotela de l’Aveyron Pariz >>