Hotel Hilton Garden Inn London HeathrowBooking.com


Hotel Hilton Garden Inn London

Hilton Garden Inn London Heathrow

Ali se po epidemiji koronavirusa sploh še spomnite časov, ko ste imeli zgodaj zjutraj dolg medcelinski let in ste se odločili, da boste noč pred njim preživeli v letališkem hotelu? Očitno se ti časi zdaj počasi vračajo in glede na poletni kaos, ki trenutno ne prizanaša nobenemu velikemu evropskemu letališču, je prenočevanje pred zgodnjim poletom morda še bolj priporočljivo kot nekoč, ko je vse teklo gladko. Trenutno se je na letališče namreč dobro odpraviti malo bolj zgodaj, ker se nikoli ne ve, kjer se bo zataknilo.

Hotel Hilton Garden Inn na londonskem letališču Heathrow je na priročni lokaciji blizu postaje podzemne železnice Hatton Cross. Do vseh letaliških terminalov se lahko odpeljete z letališkimi avtobusi Hoppa (do terminalov 1, 2 in 3 samo ob določenih urah, zato pred rezervacijo raje preverite – ali pa uporabite taksi).

Ob našem obisku je bil hotel Hilton Garden Inn London Heathrow kar precej zaseden. Na recepciji je na prijavo čakalo vsaj pet gostov, vendar je bilo osebje zelo hitro in učinkovito, tako da nismo dolgo čakali.

Sobe so (glede na londonske standarde) velike, čiste in lepo urejene. Postelje so udobne, na stenah so fotografije letal (če bi kdo morda pozabil, da je v letališkem hotelu). Odvisno od tega, na kateri strani hotela dobite sobo, pa letala vzletajo in pristajajo tudi praktično pred vašim nosom, a brez skrbi, skozi dobro izolirana okna se jih prav nič ne sliši.

V kopalnici je običajna zaloga toaletnih potrebščin, v sobi je zaloga čaja in kave – skratka, o hotelski sobi se ne moremo ravno razpisati, kar pomeni, da je povsem v redu.

Lahko pa bi se razpisali o samopostrežnem zajtrku, ki je naravnost odličen. Lahko si privoščite klasičen kos kruha z vašimi najljubšimi namazi, sirom ali salamo, na voljo pa je tudi velika izbira kuhane hrane (fižol, jajca, klobase, vaflji …), francoski rogljički in drugo pecivo in kar je najpomembneje: hrana je kakovostna in zelo dobrega okusa. Po pravici povedano je minilo že dolgo časa od takrat, ko smo v kakšnem hotelu jedli tako dober zajtrk, zato vam priporočamo, da si zanj tudi vi vzamete nekaj časa.

Rezervacija hotela Hilton Garden Inn London Heathrow