Hotel Hollywood SarajevoBooking.com


Hotel Hollywood v Sarajevu

Hotel Hollywood Sarajevo je poslovni in kongresni hotel s štirimi zvezdicami na Ilidži, v novemu delu Sarajeva blizu letališča. Hotel Hollywood Sarajevo je velik, sodoben hotel, z udobnimi sobami, bogato kulinarično ponudbo, bazenom, spajem in vsem ostalim, kar bi pričakovali od poslovnega hotela.

Rezervacija hotela Hollywood Sarajevo >>

Če v Sarajevo potujete poslovno na kakšen seminar ali konferenco, obstaja zelo velika možnost, da boste prenočevali prav v hotelu Hollywood. Za zasebne potnike morda ta hotel ni tako primeren, predvsem zaradi lokacije, ki je precej oddaljena od centra Sarajeva. Vožnja s tramvajem do centra traja slabe pol ure, je pa zato postaja za tramvaj manj kot pet minut hoje od hotela.

Sobe v hotelu Hollywood so velike in udobne (mi smo preizkusili sobo 219). V sobah je klimatska naprava, minibar, televizija s satelitskimi progami in telefon. Čiste kopalnice so opremljene s prho in masažno kadjo.

V hotelu Hollywood smo imeli priložnost preizkusiti samopostrežno večerjo, ki jo lahko samo pohvalimo. Izbira jedi je bila bogata: od juhe minestrone, rib, bureka in bosanskih pit, pečenega krompirja, ocvrtega piščanca na pariški način in mesne čorbe do raznih tort in bosanskih sladic, kot so baklava, kadaif, hurmašice in tulumbe. Hrana je bila sveža, kakovostna in zelo dobro pripravljena. Hotel Hollywood nam bo po njej ostal v lepem spominu.

Kot rečeno hotel Hollywood ne stoji ravno v središču Sarajeva, je pa zato sodoben, udoben in lep hotel z zelo dobro kulinarično ponudbo. Če si v Sarajevu torej zaželite udobja po ugodni ceni in ste se pripravljeni do centra mesta slabe pol ure voziti s tramvajem, je hotel Hollywood Sarajevo dobra izbira.

Nenazadnje je treba omeniti, da je Ilidža, kjer stoji hotel Hollywood, živahen del Sarajeva s številnimi kavarnami, bari, burekdžinicami in ćevabdžinicami, tako da vam v primeru, da si zaželite lokalne hrane, ni treba hoditi v center mesta. Restavracije in kavarne so od hotela oddaljene minuto ali dve hoje. V smeri proti postaji za tramvaj prevladujejo bosanske restavracije in kavarne, v nasprotni smeri pa arabske.

Rezervacija hotela Hollywood Sarajevo >>

Zemljevid Sarajeva

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”43.828861,18.308108{}lodging_0star.png{}Hotel Hollywood Sarajevo” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Hotel Hollywood Sarajevo na zemljevidu Sarajeva