Hotel ibis Birmingham Centre New Street StationBooking.com


Hoteli ibis Birmingham New Street

Hotel ibis Birmingham

Kaj sploh lahko napišemo o hotelu ibis Birmingham? Veriga hotelov ibis navsezadnje povsod ponuja enako opremljene sobe in iste storitve, tako da gostje natančno vedo, kaj lahko pričakujejo.

Hotel ibis Birmingham Centre New Street Station ni izjema. Sobe so standardno opremljene: v njih je majhna omara s policami in peščico obešalnikov, televizija, majhna delovna miza in stol ter brezplačen brezžični dostop do interneta, kar je priročno za poslovne potnike ali tiste, ki svoja popotniška doživetja radi sproti delijo na družabnih omrežjih. V sobi je tudi grelnik za vodo in običajna zaloga kave in čaja. Kopalnica je čista in opremljena z milom ter gelom za tuširanje/šamponom. Nič posebnega torej, vendar še vedno več, kot za isti denar v Birminghamu ponuja marsikateri majhen neodvisen hotel, kot je na primer Hotel Comfort Inn Birmingham.

Prijava in odjava iz hotela ibis Birmingham Centre New Street Station je potekala tekoče in brez vsakršnih težav. Ko smo prosili za račun, so nam ga natisnili in hkrati pojasnili, da je bil po e-pošti samodejno poslan tudi na naš e-poštni naslov, kar je priročna dodatna storitev.

Posebej velja izpostaviti lokacijo hotela ibis Birmingham Centre New Street Station. Hotel stoji manj kot 600 metrov od železniške postaje Birmingham New Street in trgovskega centra Bull Ring, v srcu kitajske četrti. Do centra mesta je le nekaj minut hoda, tako da je lokacija hotela idealna za turistične in poslovne obiske mesta.

Če povzamemo, hotel ibis Birmingham Centre New Street Station je ena od najboljših izbir za prenočevanje v Birminghamu, ne glede na to, ali ste tam zasebno ali poslovno. Cena hotela je ugodna in lahko ste brez skrbi, da boste dobili sobo ustreznega standarda.

Rezervacija hotela ibis Birmingham Centre New Street Station >>

Vsi hoteli v Birminghamu >>