Hotel ibis Budget BradfordBooking.com


ibis Budget Bradford

hotel ibis Budget Bradford

Hotel ibis Budget Bradford je zelo poceni hotel v Bradfordu, ki gostom poleg postelje in prhe ne ponuja kaj dosti drugega, vendar že njegovo ime pove, za kaj gre: hotel je pač budget. V njem smo prenočili konec avgusta 2017, in sicer v sobi 231.

Osebje na recepciji hotela ibis Budget Bradford je bilo prijazno in učinkovito. Prijavili smo se v manj kot petih minutah. Poleg recepcije je majhna jedilnica, v kateri zjutraj strežejo zajtrk za doplačilo, vendar ta ni nič posebnega, zato priporočamo, da raje obiščete velik supermarket Tesco nasproti hotela, ki je odprt 24 ur na dan in v njem zagotovo najdete kaj primernega za pod zob, vključno s francoskimi rogljički in drugim pecivom.

Soba 321 ne gleda na prometno šestpasovnico, ob kateri stoji hotel, tako da nismo imel težav s hrupom, nad katerim se pritožujejo nekateri gostje. V sobi je televizija, majhen delovni pult in neudobna pručka. V hotelu ponujajo brezplačno brezžično povezavo do interneta, ki je ob našem obisku dobro delovala. Žal v sobi ni kuhalnika za vodo in kave/čaja.

Soba je špartanska, z golimi stenami in umivalnikom v kotu. Stranišče in prha sta v ločenih prostorih. Prha je v bistvu velika plastična kabina, ki spominja na stranišče na letalu, vendar povsem dobro opravi svojo nalogo.

Poleg brisač gostje dobijo le majhno milo. Ostale higienske potrebščine lahko kupite na recepciji ali pa – še bolje – v supermarketu Tesco čez cesto.

Naša postelja je bila dovolj udobna, da smo se dobro naspali.

Hotel ibis Budget Bradford je približno 15-20 minut hoje od centra Bradforda. Hoditi je treba ob precej prometni cesti, zato sprehod ni ravno prijeten (ponoči morda celo nevaren).

Če povzamemo: hotel ibis Budget Bradford ponuja vse, kar bi pričakovali od poceni hotela: relativno udobno posteljo, prho in stranišče v sobi ter brezplačen dostop do interneta. Ne stoji ravno na idealni lokaciji in sobe so zelo špartanske, vendar je – če potujete z omejenimi popotniškim proračunom – zagotovo boljša izbira od kakšnega sumljivega zasebnega gostišča.

Rezervacija hotela ibis Budget Bradford >>