Hotel ibis London Earls CourtBooking.com


Hotel ibis London Earls Court

Hotel ibis London Earls Court

Hotel ibis London Earls Court je eden izmed več kot 10 hotelov ibis, posejanih po vsem Londonu. Nahaja se na priročni lokaciji v zahodnem Londonu, blizu postaje podzemne železnice West Brompton (linija District, direktna povezava s postajami South Kensington (naravoslovni muzej oziroma Natural History Museum in Victoria & Albert Collection), Westminster (parlament in Big Ben, London Eye), Victoria (Buckinghamska palača) in Tower Hill (The Tower of London). Postaja podzemne železnice Earls Court je približno 15 minut hoje od hotela. Od tam se lahko z linijo Piccadilly odpeljete direktno do postaj Knightsbridge (Harrods), Piccadilly Circus, Leicester Square (Soho, kitajska četrt, Trg Trafalgar, Narodna galerija), Covent Garden in Holborn (British Museum). Hotel ibis London Earls Court je torej z javnim prevozom dobro povezan s praktično vsemi glavnimi znamenitostmi Londona.

Recepcija hotela ibis London Earls Court je prostorna in lepo urejena ter opremljena z udobnimi kavči, naslanjači in mizami. Osebje na recepciji je bilo ob našem obisku zelo prijazno. Čeprav smo v hotel prispeli pred sedmo uro zjutraj, uradna prijava v hotel pa se začne šele ob dvanajstih, so nam z veseljem povedali, da hotel ni poln, in nam sobe zagotovili takoj.

O kakovosti sob v katerem koli hotelu ibis ne moremo napisati prav veliko. Čiste sobe so opremljene z enostavnim, a funkcionalnim pohištvom, postelje so udobne, v kopalnici je milo in gel za tuširanje/šampon. Hotelska veriga ibis pač zagotavlja funkcionalnost za najnižjo možno ceno, ne gre pa od hotelov ibis pričakovati posebno prijetnega, domačega vzdušja. Naša soba (302) v hotelu ibis London Earls Court je bolj kot na hotelsko sobo spominjala na sterilno pisarno, a slednjega ne gre razumeti kot kritiko. Ravno nasprotno – brezplačnega dostopa do interneta in velike delovne mize smo se zelo razveselili.

Hotel ibis London Earls Court je zaradi dobrih povezav s turističnimi znamenitostmi Londona po eni strani zelo primeren za turiste, po drugi strani pa s svojo funkcionalno opremo in brezplačnim dostopom do interneta zagotavlja tudi vse, kar potrebujejo poslovni potniki.

Rezervacija hotela ibis London Earls Court >>

Fotografije

[nggallery id=10]