Hotel Impiana KLCC Kuala LumpurBooking.com

Hotel Impiana KLCC Kuala Lumpur

Soba 803 v hotelu Impiana KLCC

Hotel Impiana KLCC je odličen hotel s štirimi zvezdicami v središču poslovno-trgovskega središča Kuala Lumpurja, ki se imenuje Zlati trikotnik. Hotel Impiana KLCC je oddaljen 5 minut hoje  od nakupovalnega centra Suria KLCC ob vznožju znamenitih nebotičnikov Petronas Twin Towers, 10 minut hoje od nakupovalnega centra z luksuznimi trgovinami Pavilion KL in približno 15 minut hoje od cenejših nakupovalnih centrov Sungei Wang Plaza, Lot 10 in BB Plaza ter nakupovalnega centra Plaza Low Yat, ki je specializiran za računalniško opremo in elektroniko.Najbližja postaja mestne železnice KLCC je pod nakupovalnim centrom Suria KLCC, približno 5-10 minut hoje od hotela. Ob zadnjem obisku hotela Impana KLCC februarja 2013 smo bili prijetno presenečeni nad najnovejšim gradbenim projektom: hotel je z nakupovalnim centrom Suria KLCC in Pavilion zdaj povezan bodisi s klimatiziranimi podhodi bodisi z zastekljenimi in ravno tako klimatiziranimi mostovi za pešce, kar pomeni, da pešcem od hotela do nakupovalnih središč ni več treba hoditi po pregretih, kaotičnih in pogosto nevarnih ulicah Kuala Lumpurja. Poleg tega most za pešce vodi direktno v tretje nadstropje hotela, od koder se lahko gostje s pomočjo kartice za odklepanje vrat hotelske sobe z dvigalom odpeljejo neposredno v svoje nadstropje, ne da bi jim bilo potrebno hoditi mimo recepcije.

Hotel Impiana KLCC Kuala Lumpur smo rezervirali preko spleta. Dvoposteljno sobo s samopostrežnim zajtrkom smo na tej povezavi dobili za okoli 82 € na noč. Odlična cena za tako kakovosten hotel.

Osebje na recepciji je bilo zelo prijazno. Prijavo v hotel so izvedli zelo hitro, tako da smo bili že po nekaj minutah v svoji sobi številka 803.

Iz sobe se je odpiral lep pogled na hotelski bazen, katerega uporaba je za goste hotela brezplačna,  in nebotičnike Zlatega trikotnika. Soba je bila velika, čista in opremljena z vsem, kar bi pričakovali v hotelu s štirimi zvezdicami. V njej je mini bar, kuhalnik za vodo, dve brezplačni plastenki vode in brezplačna kava in čaj, televizija z ravnim zaslonom, velika garderobna omara, elektronski sef, fotelj in klubska mizica, velika delovna miza z udobnim pisarniškim stolom in kar trije telefoni (na delovni mizi, ob postelji in v kopalnici). V garderobni omari smo našli tudi likalnik in likalno desko, dva kopalna plašča, copate in celo tehtnico, s pomočjo katere smo lahko preverili, ali smo se ob vsej božanski hrani v Kuala Lumpurju že kaj zredili. V hotelu Impiana KLCC pa so pomislili tudi na tiste, ki bi radi kakšen kilogram izgubili oziroma ohranili telesno kondicijo: v predalu delovne mize smo našli kartico z zemljevidom bližnje tekaške proge po parku za nebotičnikoma Petronas Twin Towers.

Ob delovni mizi so univerzalne električne vtičnice, tako da lahko svoje računalnike, fotoaparate, kamere, telefone, tablične računalnike in ostalo elektronsko kramo brez težav polnijo tudi gostje iz Evrope, ki pozabijo pretvornik. Tudi z razsvetljavo v sobi smo bili zadovoljni, predvsem z namizno svetilko na delovni mizi, ki je zagotavljala udobno delo brez napenjanja oči.

Kopalnica v hotelu Impiana KLCC je odeta v črno-bele ploščice, ki spominjajo na imitacijo marmorja. Gostom so na voljo običajne toaletne potrebščine (milo, šampon, gel za tuširanje, zobna krtačka …). V kopalnici je kopalna kad in ločena, steklena kabina s prho.

V hotelu Impiana KLCC Kuala Lumpur smo bili zelo navdušeni tudi nad samopostrežnim zajtrkom. Strežejo ga v veliki restavraciji v pritličju hotela, izbira hrane pa je naravnost fenomenalna: od evropsko-ameriških jedi do azijskih specialitet. Slednje so v hotelu Impiana KLCC zelo okusne, tako da smo si vsako jutro privoščili malezijsko prato s kari omako, dim sum, pražene rezance in nasi lemak. Radi smo posegli tudi po zahodnjaških jedeh, na primer omletah, hrenovkah, pečenem krompirju in seveda kruhu, siru ter raznovrstnem pecivu. Tudi izbira (tropskega) sadja je velika.

Navadna kava je gostom na voljo na samopostrežnih pultih, kdor želi espresso, kapučino ali podobno kavo iz avtomata, pa jo lahko naroči pri natakarjih, ki neprestano krožijo po zajtrkovalnici.

Hotel Impiana KLCC Kuala Lumpur je eden od naših najbolj priljubljenih hotelov v Kuala Lumpurju in bi v njem z veseljem ponovno prenočevali. Seveda so v Kuala Lumpurju na voljo tudi cenejši hoteli, a glede na idealno lokacijo v središču Zlatega trikotnika, udobne sobe in odličen zajtrk cena nekaj več kot 80 € na noč za dvoposteljno sobo v hotelu Impiana KLCC Kuala Lumpur še zdaleč ni pretirana. Če si želite doživeti pravo azijsko udobje in prijaznost, ga brez nadaljnjega preizkusite. Posebne ponudbe hotela preverite na tej povezavi: hotel Impiana KLCC Kuala Lumpur.

Vsi hoteli v Kuala Lumpurju >>

Zemljevid Kuala Lumpurja

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”16″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”3.15343,101.71142{}lodging_0star.png{}Hotel Impiana KLCC Kuala Lumpur” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Hotel Impiana KLCC na zemljevidu Kuala Lumpurja

Fotografije hotela Impiana KLCC Kuala Lumpur

[nggallery id=3]