Hotel Nadler LiverpoolBooking.com


Nadler hotel Liverpool

Hotel Nadler Liverpool

Hotel Nader Liverpool stoji v centru Liverpoola, slabih 10 minut hoje od železniške postaje Liverpool Lime Street, končne postaje hitrih direktnih vlakov iz Londona. V neposredni bližini hotela Nadler Liverpool je velik supermarket Tesco, glavno nakupovalno središče Liverpool One in številne restavracije, kavarne in pubi. Znamenita četrt Cavern, v kateri je klub The Cavern, kjer je nekoč redno igrala legendarna skupina The Beatles, je od hotela oddaljena slabih 10 minut hoje. Hotel Nadler Liverpool je torej na idealni lokaciji. Kaj pa kakovost samega hotela? Glede na to, da gre za hotel s štirimi zvezdicami, bi morala biti sama po sebi umevna.

Hvalimo

Dostop v hotel je zavarovan na več nivojih. Brez kartice se ne da vstopiti niti skozi glavna vrata (kdor v hotel še ni prijavljen in nima kartice, mora pozvoniti) niti brez nje ni mogoče uporabljati dvigala. Poleg tega so v sobah sefi za shranjevanje dragocenosti. Glede varnosti tako nimamo nobenih pripomb.

Osebje na recepciji je zelo prijazno in učinkovito. Prijava in odjava iz hotela je potekala gladko in brez nepotrebnega izgubljanja časa. Ko smo prosili za račun, so nam ga natisnili v trenutku. Slednje omenjamo, ker je račun v nekaterih britanskih hotelih zelo težko dobiti.

Preizkusili smo sobo 107 v prvem nadstropju, ki je svetla in lično opremljena. Postelja se je izkazala za zelo udobno, na voljo je tudi dovolj vzglavnikov. V sobi je likalna deska, ki smo jo s pridom uporabili. Kopalnica je zelo velika in čista.

V sobi je telefon, kabelska televizija in brezplačen brezžični dostop do interneta. Čeprav je delovna miza zelo majhna, smo se zelo razveselili velikega števila električnih vtičnic – tako nad delovno mizo kakor tudi ob postelji. V mnogih drugih hotelih smo imeli namreč težave s polnjenjem več elektronskih naprav hkrati, saj v sobah preprosto ni bilo dovolj vtičnic.

Zelo pomembna prednost hotela Nadler Liverpool pa se skriva v omari. Polovica vgradne omare je namenjena garderobi, v drugi polovici pa se skriva mala čajna kuhinja, opremljena s hladilnikom, kuhalnikom vode, mikrovalovno pečico, krožniki, kozarci in jedilnim priborom ter odpiračem za steklenice in buteljke. Kot smo že omenili, je v neposredni bližini hotela velik supermarket, v katerem lahko kupite poceni hrano ter jo pogrejete kar v hotelski sobi. Druge možnosti prehranjevanja v hotelu ni, saj hrane ne ponujajo. Tudi zajtrka ne, a lahko na recepciji naročite, da vam ga njihov partner dostavi v sobo. Poleg tega lahko na recepciji dobite tudi kupone za popust v lokalnih restavracijah.

Grajamo

Hotel Nadler Liverpool velikih napak nima. A glede na to, da se oglašuje kot hotel s štirimi zvezdicami, bi v njem vendarle pričakovali nekaj več. V kopalnici je na primer samo milo, gel za tuširanje in šampon. Lahko bi priložili tudi zobno ščetko in komplet za britje. V drugih hotelih s štirimi zvezdicami so običajno na voljo tudi copati in kopalni plašč, a v Nadlerju tega ni. Naj navsezadnje omenimo še to, da nismo bili zadovoljni z ogrevanjem kopalnice. Mali električni radiator preprosto ni bil kos zimskemu mrazu, zato je bila kopalnica zjutraj še vedno mrzla, čeprav je bil radiator vklopljen vso noč.

Morda samo še to, da so (nekatere) sobe v hotelu Nadler Liverpool majhne, kar se za hotel s štirimi zvezdicami ravno ne spodobi. A žal so tudi v Nadlerju podlegli tipičnemu britanskemu trendu, ki narekuje, da je treba v hotele nagnesti čim večje število sob.

Glede na povedano bi Nadlerju po evropskih standardih prisodili tri zvezdice namesto štirih. A ker smo za sobo plačali le 48,50 britanskih funtov, se ne bomo pritoževali. Cena je bila namreč le dobrih 10 funtov višja od nekaterih drugih hotelov v Liverpoolu, ki smo jih prav tako preizkusili, a si v njih ne želimo več prenočevati.

Če se odpravljate v Liverpool torej vsekakor preverite, ali lahko v Nadlerju dobite kakšno ugodno ponudbo. Če jo lahko, jo zgrabite, kajti hotel Nadler v primerjavi s konkurenco trenutno ponuja ogromno za vaš denar.

Rezerviraj hotel Nadler Liverpool >>