Hotel Nikko Kansai AirportBooking.com


Hotel Nikko Kansai Airport

Hotel Nikko Kansai Airport

Hotel Nikko Kansai Airport je edini hotel na letališču Kansai v Osaki, ki se nahaja neposredno zraven letališkega terminala. Zelo je priročen, če na letališče priletite pozno zvečer ali pa imate let z njega zelo zgodaj zjutraj.

Mi smo na letališče Kansai prispeli iz Singapurja okoli desetih zvečer in se za prenočevanje v hotelu Nikko Kansai Airport odločili, ker smo hoteli naslednji dan zjutraj pot nadaljevati v Kyoto. Pozno zvečer hoditi v središče Osake ni imelo smisla, saj z letališča Kansai vozijo direktni vlaki v Kjoto.

Hotel Nikko Kansai Airport se nahaja nekaj metrov od letališkega terminala. Osebje na recepciji je bilo ob našem prihodu izjemno prijazno, hitro in učinkovito. V sobo smo bili prijavljeni v minuti ali dveh. Dodelili so nam sobo v desetem nadstropju hotela z zelo posebno številko 10000. Iz sobe je lep razgled na letališki terminal in letalski promet v ozadju. Kljub temu, da leži hotel dokaj blizu letališke steze, v njem ni slišati prav nobenega hrupa letal, saj so okna zelo dobro izolirana.

Soba 10000 je zelo udobna in velika za japonske standarde. Ker smo potovaliz majhnim otrokom, so nam v sobo brezplačno namestili otroško posteljo. Poleg televizije in telefona nas je v njej pričakal kuhalnik za vodo z brezplačno zalogo kave in treh vrst čaja: zelenega, črnega in sadnega. V sobi je na voljo brezplačen brezžični dostop do interneta, ki je brezhibno deloval. Soba je seveda klimatizirana, v njej je elektronska budilka, delovna miza, majhen kavč in hladilnik. V omari smo našli tudi haljo in copate.

V kopalnici je bogata zaloga toaletnih potrebščin: od tekočega mila, gela za tuširanje in šampona do zobne ščetke, zobne paste, glavnika in kompleta za britje.

V avli hotela je majhen supermarket, restavracija Burger King in nekaj manjših kavarn, kjer si lahko zvečer kupite kaj za pod zob ali pa si privoščite zajtrk. Slednjega ponujajo tudi v hotelu. Je samopostrežen in dokaj drag.

Poleg tega je v tretji etaži letališkega terminala še več trgovin in kavarn, tako da vam ni treba skrbeti, da bi bili med prenočevanjem v hotelu Nikko Kansai Airport lačni.

Železniška postaja je pod zemljo med letališkim terminalom in hotelom.

Če povzamemo: hotel Nikko Kansai Airport je odlična izbira za prenočevanje na letališču Kansai, če tja prispete pozno zvečer ali se z njega odpravljate zgodaj zjutraj. Poleg tega je cena hotela Nikko Kansai Airport nižja od cene hotelov primerljivega standarda v centru Osake.

Rezerviraj Hotel Nikko Kansai Airport >>