Hotel Park Inn Heathrow LondonBooking.com

Park Inn Hotel Heathrow

Soba v hotelu Park Inn na letališču Heathrow v Londonu

Hotel Park Inn Heathrow ni najcenejši hotel na londonskem letališču Heathrow (če želite udoben poceni hotel na Heathrowu, priporočamo hotel Ibis London Heathrow), vendar stoji zelo blizu terminalov 1-3 in enega od najcenejših parkirišč NCP Flightpath. Hotel Park Inn Heathrow s štirimi zvezdicami ima kar 895 sob in spada v hotelsko verigo Park Inn by Radisson.

V hotel smo prispeli z avtomobilom in porabili kar nekaj časa, da smo našli parkirno mesto. Parkirišče hotela je sicer veliko, vendar zelo zasedeno in na nejasen način razdeljeno na različna območja (belo območje, modro območje itd.), kar marsikaterega gosta zmede. Po pogovoru z receptorko nam je postalo jasno, da gostje hotela lahko parkirajo kjer koli. Pomembno je le to, da na recepciji hotela prek računalnika vnesejo številko registracijske tablice avtomobila. Parkiranje v hotelu Park Inn sicer ni brezplačno. Zanj zaračunajo 15 funtov na dan.

V hotel Park Inn Heathrow smo prispeli zvečer in na recepciji kar nekaj časa čakali na prijavo. Ne zaradi velikega števila gostov, pač pa zaradi tega, ker imamo občutek, da prijava v hotel traja dlje, kot bi bilo potrebno. Osebje na recepciji namreč gostom za doplačilo poskuša prodati razne dodatke, od zajtrka do članstva v klubu hotelov Radisson.

Ko smo končno prispeli v sobo, smo se razveselili udobne postelje in dovolj velike delovne mize, da se je na njej dalo udobno delati. Hotel Park Inn Heathrow je tudi konferenčni center, zato nas ni presenetilo, da so sobe dovolj udobne tudi za poslovne potnike. Opremljene so z vsemi nujnimi pritiklinami: od televizije in telefona do sušilnika za lase in brezplačnega brezžičnega dostopa do interneta. V sobi je tudi grelnik vode za kavo in čaj. Po prihodu v hotel smo si zaželeli kave, a glede na pozno uro nismo hoteli piti prave, pač pa brezkofeinsko. Na naše veliko presenečenje smo na mizi našli le pravo kavo, zato smo poklicali sobno postrežbo in naročili brezkofeinsko. Obljubili so nam, da jo bodo takoj prinesi, čez dvajset minut pa je zazvonil telefon. Iz sobne postrežbe so nam sporočili, da brezkofeinske kave enostavno nimajo in se za to neprijetnost iskreno opravičujejo. Slednje nas je neprijetno presenetilo. V vseh hotelih,  v katerih smo stanovali doslej, je bila namreč brezkofeinska kava vedno na voljo.

Če odštejemo to malo neprijetnost s kavo (nekateri boste verjetno rekli, da smo pikolovski, vendar menimo, da bi od hotela s štirimi zvezdicami lahko pričakovali, da ima na zalogi kakšno vrečko brezkofeinske kave) smo bili s hotelom Park Inn Heathrow zadovoljni. Postelja je udobna , imajo brezžični dostop do interneta in hotel stoji na idealni lokaciji manj kot kilometer od terminalov 1-3 londonskega letališča Heathrow. Ali bi v njem ponovno prenočevali? Da. Predvsem, če bomo na letališče Heathrow prispeli z avtomobilom, saj hotel stoji poleg zelo priročnega parkirišča NCP Flightpath, ki parkiranje prek spleta ponuja po zelo ugodnih cenah.

Rezervacija hotela Park Inn Heathrow London

Fotografije hotela Park Inn Heathrow London

Rezervacija hotela Park Inn Heathrow London