Hotel Sunflower Praga

Soba v hotelu Sunflower Praga

Hotel Sunflower Praga

Rezervacija hotela Sunfower Praga >>

Ko smo se od razkošnega hotela Corinthia v desetih minutah po strmem bregu peš spustili do hotela Sunflower, smo imeli občutek, kot da bi z nebes padli na trdna tla. Hotel Sunflower stoji v predelu Prage, po katerem so posejane stare in utrujene hiše. V njih domuje kopica kitajskih in vietnamskih supermarketov ter 24 ur odprtih malih igralnic in sumljivih beznic. Morda ravno zaradi tega v hotelu Sunflower ponujajo sobe po zelo nizkih cenah (avgusta, torej sredi najvišje turistične sezone, smo plačali 31 € na noč).

Ne glede na povedano hotel Sunflower v Pragi ni za odpis. Dve minuti hoda od hotela je postaja tramvajev, ki vas odpeljejo direktno do novega mesta, starega mesta ali pa kar direktno na Hradčane. Prometne povezave od hotela Sunflower do centra Prage so torej dobre (tudi ponoči), čeprav počasnejše od metroja.

Sam hotel Sunflower nas je prijetno presenetil. Hotel stoji v lepo obnovljeni stari zgradbi. Receptor je bil izjemno prijazen. Sobe so enostavne, vendar čiste. V vseh sobah je brezplačen brezžični dostop do interneta. Hotel Sunflower pa ni primeren za starejše in za tiste, ki težko hodijo po stopnicah. V štirinadstropnem hotelu namreč nimajo dvigala.

Hotel Sunflower je dobra izbira za tiste, ki si želijo prenočevati v zelo poceni hotelu s tremi zvezdicami v Pragi in jih ne moti, da je hotel od centra mesta oddaljen kakšnih 15 minut vožnje s tramvajem in da četrt, v kateri stoji, ni ravno elitna.

Rezervacija hotela Sunfower Praga >>