Hotel The Legacy Rose & Crown SalisburyBooking.com

The Legacy Rose and Crown Hotel Salisbiry

The Legacy Rose and Crown Hotel Salisbiry

Hotel The Legacy Rose & Crown v Salisburyju je odlična izbira za družinska potovanja, predvsem če potujete z avtomobilom. Za hotelom je veliko brezplačno parkirišče, na katerem ne bi smeli imeti težav najti prostega parkirnega prostora. Hotel je na odlični lokaciji približno 10 minut hoje do centra Salisburyja in znamenite Salisburyjske katedrale. Obiskali smo ga oktobra 2021.

Po hitri prijavi smo komaj čakali, da preverimo sobo. Ker smo potovali z otrokom, smo v sobi poleg velike zakonske postelje dobili tudi manjšo (prenosno) posteljo za otroka. Soba je bila glede na angleške standarde velika.

Naša soba je bila v pritličju, z balkonskimi vrati, ki se odpirajo na lep vrt za hotelom, ob katerem teče reka. Vrt je zares idiličen in na po njem so razpostavljene številne mize in klopi, tako da si je na njem prav prijetno oddahniti po ogledovanju znamenitosti v Salisburyju ali obisku Stonehengea.

Sobe v hotelu The Legacy Rose & Crown Salisbury so lepo urejene. V njih je na voljo avtomat za kavo (Nespresso), grelnik za vodo in zaloga instantne kave ter čaja. Na voljo so tudi kopalni plašči. Postelje so udobne, predvsem za tiste, ki imajo radi nekoliko mehkejše vzmetnice.

V kopalnici, ki je odkrito povedano že kazala določene znake staranja in skorajšnje potrebe po obnovi, smo našli gel za tuširanje in šampon.

Na voljo je brezplačna brezžična internetna povezava, ki ob našem obisku sicer ni delovala, vendar nam je prijazna gospa na recepciji z veseljem priskrbela geslo za alternativno povezavo (ki se sicer uporablja za konference).

Hotel The Legacy Rose & Crown Salisbury je očitno priljubljen med poslovnimi potniki, saj so cene hotela med tednom po pravilu višje kot ob vikendih, kar je še en dober razlog, da se hotel splača preveriti za družinsko potovanje ob koncu tedna.

Cena sobe vključuje kontinentalni zajtrk: na voljo je opečenec, razno pecivo, kava, čaj, marmelada, sir, salama itd. Če si zaželite obilnejšega zajtrka, je za doplačilo na voljo tudi polni angleški zajtrk (tradicionalna in vegetarijanska različica). Privoščili smo si vegetarijanskega in bil je zelo okusen.

Na dan odjave iz hotela so nam dovolili, da avtomobil do popoldneva pustimo na hotelskem parkirišču, tako da smo prihranili pri parkirnini v mestu.

Na splošno lahko hotel The Legacy Rose & Crown Salisbury priporočimo kot dobro izbiro za prenočevanje v Salisburyju: hotel je na odlični lokaciji, ponuja vse osnovne storitve, sobe so lepo opremljene in postelje dovolj udobne.

Rezervacija hotela The Legacy Rose & Crown Salisbury