Hotel Travelodge Heathrow CentralBooking.com

Travelodge London Heathrow Central

Hotel Travelodge London Heathrow Central

Hotel Travelodge Heathrow Central je lepo urejen, zelo poceni hotel v bližini letališča Heathrow v Londonu, 10 minut vožnje z avtom oddaljen od terminalov 2 in 3. Je idealen hotel za tiste, ki potrebujejo poceni, a udobno prenočišče pred poletom z letališča Heathrow ali po njem.

Tisti, ki živite na različnih koncih Anglije in se na letališče Heathrow običajno odpravite z avtomobilom, veste, da se boste morali vsaj del poti peljati po zloglasni londonski obvoznici M25, ki je zelo nepredvidljiva. Promet po M25 je tako gost, da že manjša nesreča ali ovira na cestišču lahko povzroči večurne zastoje. Če se odpravljate na letalo, to ni idealno, zato se mnogi odločijo, da pred letom prespijo v hotelu blizu letališča in se naslednji dan mirno in brez skrbi odpeljejo na letališče. Hotel Travelodge Heathrow Central je dobra izbira.

Prijava v hotel Travelodge Heathrow Central

Prijava v hotel Travelodge Heathrow Central je mogoča od 15. ure dalje. Ker smo imeli let zvečer in smo hotelsko sobo potrebovali samo zaradi tega, da si skupaj z majhnim otrokom odpočijemo pred letom, smo v hotel prispeli že okoli 14. ure. Zgodnja prijava po 12. uri načeloma nikoli ni problematična, vendar v hotelu zanjo zaračunajo dodatnih 10 funtov. A glede na to, da je bila do uradne prijave v hotel le še slaba ura, so nam sobo dali takoj brez dodatnega plačila. Osebje na recepciji je bilo izjemno prijazno, hitro in učinkovito. Ponudili so nam tudi brezplačno vodo, kavo in čaj v restavraciji zraven recepcije.

Soba v hotelu Travelodge Heathrow Central

Dodelili so nam sobo 326, ki je namenjena družinam. To pomeni, da sta v njej poleg standardne dvoposteljne sobe tudi dve dodatni ležišči za otroke. Soba je velika, čista in lepo urejena. Hotel ponuja 30-minutni brezplačen dostop do interneta. Sicer je treba za 24-urni dostop plačati tri funte. V kopalnici je tekoče milo in gel za tuširanje, soba je klimatizirana z možnostjo uravnavanja temperature. Kljub temu, da se hotel nahaja tik pred pristajalno stezo, kar pomeni, da ga stalno nizko preletavajo letala, hrupa v sobah ni. V okna so namreč vgrajena trislojna stekla z zelo dobro protihrupno izolacijo.

Parkiranje v hotelu Travelodge Heathrow Central

Parkirenje v hotelu Travelodge Heathrow Central stane 7,50 funtov za 24 ur. Parkirni listek je treba kupiti na avtomatu na parkirišču. Cena parkiranja se morda zdi visoka, a glede na to, da smo za sobo plačali samo 38 funtov, je bila končna cena prenočišča še vedno zelo ugodna.

V splošnem smo bili s hotelom Travelodge Heathrow Central zelo zadovoljni in bi ga z veseljem znova rezervirali. Rezervacije so možne direktno prek spletnega mesta Travelodge na naslednji povezavi: http://www.travelodge.co.uk/