Hoteli v Dubaju

Jormand Hotel Apartments v Dubaju

Jormand Hotel Apartments je poceni, a spodobno urejeno prenočišče v Dubaju

Hoteli Dubaj >>

Dubaj je idealen kraj za počitnice ljubiteljev razkošja. Več kot četrtina hotelov v našem rezervacijskem sistemu hotelov v Dubaju ima štiri ali pet zvezdic. A to še ne pomeni, da vas udobne hotelske sobe z bleščečimi kopalnicami, čudovitim razgledom, hotelskimi bazeni in bogatimi samopostrežnimi zajtrki nujno tudi veliko stanejo. Sobo – oprostite – dvonadstropni apartma v hotelu Burj Al-Arab sicer težko dobite izpod 1.000 € na noč. Burj Al-Arab je navsezadnje najrazkošnejši hotel na svetu, ki mu nekateri pripisujejo kar sedem zvezdic. A ostali hoteli s petimi in štirimi zvezdicami goste predvsem izven glavne turistične sezone v Dubaju (poleti in med ramadanom) vabijo s super ugodnimi ponudbami, ki se jim je težko upreti.

Kdor v Dubaju ni pripravljen seči v denarnico za razkošje štirih ali petih zvezdic lahko v rezervacijskem sistemu hotelov v Dubaju najde tudi enostavne, poceni hotele in stanovanja, ki so včasih še prijetnejša od brezosebnih hotelskih sob.

Eden od takšnih cenejših hotelov, ki smo jih preizkusili v Dubaju, je Jormand Hotel Apartments.

Jormand Hotel Apartments

Jormand Hotel Apartments leži v četrti Bur Dubaj. Do najbližje postaje metroja je kakšnih 10 minut hoda, do najbližjega nakupovalnega središča BurJuman pa 15 minut hoda. To se na prvi pogled ne zdi veliko, a neznosna dubajska vročina vas hitro utrudi, zato priporočamo, da uporabite taksi.

Jormand Hotel Apartments gostom ponuja enostavne sobe, opremljene z mini kuhinjo, hladilnikom, mikrovalovno pečico, pralnim strojem, likalno desko in likalnikom. V sobah je tudi sef in seveda kopalnica, televizija in klimatska naprava. Notranja oprema je nekoliko zastarela, a glede na ceno se ne moremo pritoževati. Za dostop do interneta in zajtrk je treba doplačati. Na strehi hotela je zelo majhen bazen, v hotelu pa se pohvalijo tudi, da imajo savno. Slednja ni najbolj obiskana, saj se obiskovalci Dubaja že na ulici počutijo kot v savni.

Jormand Hotel Apartments je dobra alternativa razkošnim in dražjim hotelom v Dubaju. Lokacija hotela ni ravno idealna, a taksiji v Dubaju niso predragi. V bližini hotela je kar nekaj restavracij in tudi samopostrežna trgovina, v kateri lahko kupite sestavine za zajtrk in si ga – glede na to, da so sobe opremljene z mini kuhinjami – pripravite v hotelu.

Rezervacija hotela Jormand Hotel Apartments >>

Vsi hoteli v Dubaju – brezplačna rezervacija >>