Hoteli na MacauBooking.com

Hotel Royal Macau

Hotel Royal Macau

Na Macau prevladujejo razkošni hoteli s štirimi in petimi zvezdicami, kot se za igralniški paradiž Azije spodobi. A to ne pomeni, da si tisti, ki imajo pod palcem manj denarja od bogatih azijskih hazarderjev, ne morejo privoščiti.

Čez vikende so vsi hoteli na Macau običajno polno zasedeni in tudi cene hotelov na Macau so takrat visoke. Med tednom pa je gostov le za vzorec in takrat tudi hoteli na Macau cene občutno znižajo.

Hotel Royal Macau

Na Macau smo preizkusili Hotel Royal Macau s petimi zvezdicami. Hotel Royal Macau stoji blizu starega dela Macaa, tako da se je do tja mogoče odpraviti peš. Glede na to, da smo v hotelu Royal Macau prenočevali sredi tedna, smo za čudovito dvoposteljno sobo plačali le okoli 60 evrov na noč.

Na Macau smo prispeli z ladjo iz Hongkonga. V pristanišču na Macau nas je čakal kombi hotela Royal Macau, s katerim smo se brezplačno odpeljali do hotela. Gostom hotela Royal Macau brezplačen transfer žal ponujajo le iz pristanišča, z letališča pa ne. Če na Macao pridete z letalom, se boste morali do hotela na svoje stroške odpeljati s taksijem.

Sobe v hotelu Royal Macau so čiste, brezhibno urejene in opremljene s sefi. V sobah je tudi dostop do interneta, ki je bil ob našem obisku brezplačen.

Rezervacija hotela Royal Macau >>

Vsi hoteli na Macau >>