Hoteli na otoku Boracay, Filipini

Terasa poceni hotela Sanders White na otoku Boracay na Filipinih

Terasa poceni hotela Sanders White na otoku Boracay na Filipinih

Hoteli Boracay >>

Na Boracayu stoji na desetine hotelov, ki ponujajo široko paleto prenočišč: od enostavnih sob brez klimatskih naprav in tople vode v brezosebnih betonskih zgradbah do razkošnih bungalovov z bazeni in sodobno notranjo opremo tik ob plaži.

Preizkusili smo hotel Sanders White blizu turističnega informacijskega centra. Soba je bila enostavna, a čista, s klimatsko napravo in kopalnico brez tople vode ter prijetnim balkonom. Sanders White stoji v drugi vrsti bungalovov, kakšnih 30 metrov od morja, tako da v pogledu na turkizno tropsko morje prav izpred sobe nismo mogli uživati, smo pa po drugi strani za sobo odšteli samo 1.500 pesov na noč, kar je za Boracay izjemno ugodna cena.

Edina manjša neprijetnost v hotelu Sanders White je bila voda. Na Boracayu težko zagotovijo zadostno količino vode za veliko število turistov, ki ga obišče. Nekateri hoteli so priključeni na vodovod, drugi (tudi Sanders White) pa si morajo pomagati s svojimi lastnimi zalogami deževnice. Slednja ima v hotelu Sanders White zelo neprijeten vonj po amoniaku, ki nas je pri tuširanju veliko bolj motil od mrzle vode.

Sicer so na južni strani Bele plaže (blizu turističnega informacijskega centra) nanizani cenejši hoteli, dražji pa so na severni strani plaže, blizu nakupovalnega središča D’Mall, v katerem je tudi množica restavracij.

Vsi hoteli na otoku Boracay >>