Hoteli v AucklanduBooking.com


City Lodge (Backpackers) Accommodation Auckland

City Lodge (Backpackers) Accommodation Auckland

V Aucklandu je približno 100 hotelov vseh kategorij. Prevladujejo hoteli s tremi in štirimi zvezdicami. Ljubitelji razkošnih hotelov v Aucklandu radi prenočujejo v hotelih s petimi zvezdicami preverjenih mednarodnih hotelskih verig, kakršna sta Hilton Auckland in Pullman Auckland. V zabaviščnem kompleksu Skycity stoji razkošen hotel s petimi zvezdicami Skycity Grand Hotel Auckland – 24 ur odprta igralnica stoji praktično na pragu hotela in tudi do nakupovalne ulice Queen Street ter pristanišča se iz hotela Skycity Grand Hotel Auckland zlahka podate peš. Najboljše ocene gostov pa v Aucklandu prejema hotel s petimi zvezdicami The Langham Auckland.

V Aucklandu smo našli in preizkusili tudi kakovosten hotel srednjega razreda City Lodge (Backpackers) Accommodation na ugodni lokaciji blizu nakupovalne ulice Queen Street in znamenitega stolpa Sky Tower.

City Lodge (Backpackers) Accommodation ***

City Lodge (Backpackers) Accommodation stoji na Vincent Street, kakšnih deset minut hoda od nakupovalne ulice Queen Street in stolpa Sky Tower. Sobe v City Lodge so majhne, a lepo urejene in čiste ter s kopalnico. Sobe so opremljene s hladilnikom, v kleti hotela pa je priročna kuhinja, v kateri si gostje lahko pripravijo enostaven obrok. Cena hotela City Lodge je ugodna v primerjavi z ostalimi hoteli v centru Aucklanda. Nasproti hotela je majhna samopostrežna trgovina, v neposredni bližini je kavarna Esquires, v kateri poleg kave strežejo tudi sendviče in slaščice.

Rezervacija hotela City Lodge (Backpackers) Accommodation >>

Vsi hoteli v Aucklandu >>