Hoteli v Bratislavi

Hoteli Bratislava >>

V Bratislavi je relativno majhno število hotelov, ki so predvsem v glavni turistični sezoni polno zasedeni, tako da je priporočljiva zgodnja rezervacija.

Najrazkošnejši hotel v centru Bratislave je butični Hotel ARCADIA s petimi zvezdicami. Nočitev v dvoposteljni sobi stane od 280 € naprej.

V Bratislavi je kar nekaj hotelov s štirimi zvezdicami, vključno s hoteli mednarodnih verig, na primer Crowne Plaza Bratislava (v centru Bratislave) in Best Western Hotel West (v prijetnem parku na obrobju Bratislave – od hotela do centra je 10 minut vožnje z avtomobilom). V starem mestnem jedru Bratislave so naslednji hoteli s štirimi zvezdicami: Art Hotel WilliamMarrol’s Boutique Hotel (ta dobiva izjemne pohvale gostov), Hotel Devin.

Edini hotel s tremi zvezdicami v starem mestnem jedru Bratislave je Hotel Michalska Brana. Blizu centra sta tudi Hotel Kyjev in Botel Marina (plavajoči hotel na Donavi – samo za tiste, ki jih zibanje na vodni gladini ne moti). Ostali hoteli s tremi zvezdicami so nekoliko bolj oddaljeni od centra Bratislave.

Zelo poceni hotelov v Bratislavi ni. Najcenejše sobe (50-60 € na noč) ponavadi ponujajo naslednji hoteli: KyjevCity Hotel Bratislava (največji poslovni hotel v Bratislavi na pol poti od letališča do centra), Patio HostelOld City Hotel, Hotel Echo. Verjetno ni treba posebej omenjati, da nekateri izmed poceni hotelov v Bratislavi (Patio Hostel, Old City Hotel) niso deležni velikega števila pohval gostov, saj so na precej nizkem nivoju. Old City Hotel je v tretjem nadstropju stavbe brez dvigala, tako da je primeren le za tiste, ki so prtljago pripravljeni in zmožni nositi po stopnicah.

Vsi hoteli v Bratislavi >>