Hoteli v Brisbanu, Avstralija

Stanovanje v Oaks Charlotte Towers, Brisbane

Udobno stanovanje v Oaks Charlotte Towers v Brisbanu

Hoteli Brisbane >>

Izbira hotelov v Brisbanu je velika in raznovrstna. Hoteli v Brisbanu nižjega cenovnega razreda so načeloma kakovostnejši od hotelov v Sydneyu.

Cenejši hoteli v Brisbanu ležijo večinoma izven poslovnega središča Brisbana, a ker Brisbane ni veliko mesto, se do centra lahko opravite peš ali pa z dobro organiziranim mestnim javnim prevozom.

V Brisbanu smo preizkusili odličen hotel oziroma stanovanja s štirimi zvezdicami Oaks Charlotte Towers.

Oaks Charlotte Towers

Oaks Charlotte Towers na Charlotte Street 128 leži sredi poslovnega središča Brisbana, pet minut hoda od nakupovalne ulice Queen Street Mall. V neposredni bližini Oaks Charlotte Towers so številne restavracije, bari, pubi in nočni klubi, ki ob vikendih prekipevajo od življenja.

V Oaks Charlotte Towers ponujajo razkošna, bogato opremljena stanovanja. Naše stanovanje je bilo v 34. nadstropju. Z balkona se je odpiral prečudovit pogled na Brisbane. Stanovanje je imelo kuhinjo in bivalni prostor, kopalnico, shrambo/pralnico in ločeno spalnico. Kuhinja je bila opremljena s hladilnikom, štedilnikom, mikrovalovno pečico in strojem za pomivanje posode. V omaricah je bilo dovolj posode za resno kuhanje. V shrambi/pralnici sta bila pralni in sušilni stroj z brezplačno zalogo pralnega praška, v dnevni sobi pa jedilni kot, udoben kavč, delovna miza, mini stolp in velik LCD TV sprejemnik z bogato ponudbo brezplačnih in plačljivih kanalov. Stanovanje je bilo klimatizirano.

Oaks Charlotte Towers v Brisbanu brez nadaljnjega priporočamo tudi zelo zahtevnim gostom in predvsem tistim, ki bi si namesto majhne hotelske sobe radi privoščili veliko več udobja v luksuznem stanovanju v centru Brisbana.

Rezervacija stanovanj Oaks Charlotte Towers >>

Vsi hoteli v Brisbanu >>