Hoteli v Cebu Cityju, Filipini

Udobna soba v hotelu Alpa City Suites v Cebu Cityju na Filipinih

Udobna soba v hotelu Alpa City Suites v Cebu Cityju na Filipinih

Hoteli Cebu City >>

Cebu City je pomembno poslovno in turistično središče na Filipinih, tako da je v mestu lepo število hotelov vseh kategorij.

V Cebuju smo preizkusili dva hotela: dražjega Alpa City Suites in cenejšega Mango Park.

Hotel Alpa City Suites

Hotel Alpa City Suites se nahaja v Mandaue Cityju. Okoli hotela ni nobenih zanimivosti, tako da gostom ne preostane drugega, kot da se s taksijem odpeljejo v središče mesta. Vožnja s taksijem do nakupovalnega centra Ayala v normalnih prometnih razmerah traja okoli 15 minut, vožnja do centra Cebu Cityja slabe pol ure.

Hotel Alpa City Suites je nov, čist in zelo dobro opremljen. V velikih, svetlih sobah so majhne kuhinje s hladilnikom in mikrovalovno pečico. V ceno naše sobe je bil vključen samopostrežni zajtrk, ki ni ravno bogat in okusen, a še vedno sprejemljiv. Osebje v hotelu Alpa City Suites je zelo prijazno. V sobah je (brezplačen) dostop do interneta preko omrežja LAN. V restavraciji strežejo drago, a okusno mednarodno hrano, vključno z dobrimi testeninami.

Rezervacija hotela Alpa City Suites >>

Mango Park Hotel ***

Mango Park Hotel je veliko bližje centru Cebuja kot Alpa City Suites. Sobe sicer niso tako razkošne in pohištvo že kaže znake utrujenosti, a postelje so kljub temu dovolj udobne. Tudi v hotelu Mango Park ponujajo brezplačen (brezžični) dostop do interneta. Za nočitev z zajtrkom smo plačali samo 23 evrov. Samopostrežni zajtrk ni tako bogat kot v hotelu Alpa City Suites, je pa zato okusnejši. Sefi v hotelu Mango Park niso dovolj veliki, da bi vanje lahko spravili 14 palčni prenosnik.

Mango Park Hotel priporočamo tistim, ki si želijo za zelo ugodno ceno prenočevati blizu centra Cebuja in jih ne motijo nekoliko utrujene sobe. Poleg tega velja opozoriti, da je hotel Mango Park v neposredni bližini četrti rdečih luči. Če vas to moti, izberite hotel na drugi lokaciji.

Rezervacija hotela Mango Park >>

Vsi hoteli v Cebu Cityju >>