Hoteli v Chartresu

Soba v Hotellerie Saint Yves v Chartresu

Sobe v Hotellerie Saint Yves v Chartresu so enostavno opremljene in čiste

Hoteli Chartres >>

Chartres je zaradi znamenite katedrale v Chartresu zelo priljubljena turistična točka. Morda bi pričakovali, da so zaradi tega cene hotelov v Chartresu visoke, a temu ni tako. Hoteli v Chartresu so veliko cenejši od hotelov v Parizu, saj se večina turistov v to slikovito srednjeveško mestece odpravi na enodnevni izlet iz Pariza. Vožnja z vlakom od Pariza do Chartresa traja le eno uro.

Hotellerie Saint Yves

V Chartresu smo preizkusili Hotellerie Saint Yves, poceni prenočišče v centru Chartresa, le 50 metrov od znamenite katedrale. Hotellerie Saint Yves je slabih 15 minut hoje od železniške postaje in na glavni turistični krožni poti po Chartresu, tako da je lokacija tega hotela naravnost popolna.

Osebje v Hotellerie Saint Yves je izjemno prijazno. Ob prijavi v hotel so nas posedli in si vzeli čas samo za nas. Razložili so nam vse podrobnosti o znamenitostih Chartresa in nam izročili priročen vodnik po Chartresu, tako da nam turistične pisarne v Chartresu sploh in bilo potrebno obiskati.

Recepcija v Hotellerie Saint Yves je odprta samo od 8. do 12. in od 14. do 20. ure. Če prihod v hotel načrtujete po osmi uri zvečer, jim to obvezno sporočite, da ne boste naleteli na zaprta vrata.

Čiste sobe v Hotellerie Saint Yves so špartanske. Ob prvem pogledu na sobo smo pomislili celo, da spominja na zaporniško celico (ne da bi kakšno zaporniško celico že videli v živo, a vendar). Sobe so opremljene s kopalnicami-kabinami, v katerih je umivalnik, stranišče in zelo majhen prostor za prhanje, a dobro služi svojemu namenu. V sobah ni televizije, ponujajo pa brezplačen brezžični dostop do interneta. Hotellerie Saint Yves je bil eden od redkih hotelov v Franciji, kjer je brezžični dostop do interneta tudi dejansko deloval.

Glede na to, da se v Chartresu nima smisla ustavljati za dlje kot eno noč in da boste večino časa preživeli izven hotelske sobe, je Hotellerie Saint Yves popolnoma sprejemljivo prenočišče. Čisto, na idealni lokaciji in zelo poceni.

Rezervacija Hotellerie Saint Yves >>

Vsi hoteli v Chartresu >>