Hoteli v Cluj-Napoci, Romunija

Cluj-Napoca, Romunija

Cluj-Napoca, Romunija

Hoteli Cluj-Napoca >>

V Cluj-Napoci smo prespali dvakrat: prvo in zadnjo noč potovanja po Romuniji. Zaradi letalskega voznega reda smo prvi večer prispeli pozno (v hotel smo se prijavili malo pred polnočjo), zadnje jutro pa odšli zelo zgodaj (okoli štirih zjutraj), tako da smo se spraševali, ali se nam splača rezervirati boljši hotel ali naj tistih nekaj ur potrpimo v kakšni izmed najcenejših hotelskih sob v Cluj-Napoci. Na koncu je prevladala odločitev za nekoliko dražji hotel Central s tremi zvezdicami v centru Cluj-Napoce in ni nam bilo žal.

Hotel Central

Hotel Central je nov, čist, z modernim, kakovostnim pohištvom in vsemi pritiklinami, ki jih potrebujete v hotelski sobi. V ceno sobe je bil vključen samopostrežni zajtrk z veliko izbiro raznovrstnega sira, salame, solat, sadja, jogurta, müslija, jajc, hrenovk … Osebje je bilo izredno prijazno – tako na recepciji kot v jedilnici. Ker smo zadnji dan hotel zapustili pred začetkom zajtrka, smo prosili, da nam pripravijo kaj malega za na pot. Pa smo dobili dve vrečki, napolnjeni s toliko hrane, da smo jih komaj nesli s seboj!

Hotel Central priporočamo tako zasebnim kot poslovnim potnikom. Prijetno smo se počutili v njem. Edinole taksija na letališče si ne uredite na recepciji, ker vam zanj zaračunajo veliko preveč (okoli 20 evrov). Raje odkorakajte iz hotela, zavijte desno in se po rahlem klancu spustite na glavno cesto (največ 3 minute hoda). Tam boste našli kopico taksijev, ki vas na letališče odpeljejo za kakšnih 25 lejev (7 evrov).

Rezervacija hotela Central >>

Vsi hoteli v Cluj-Napoci >>