Hoteli v Cordobi

Hotel Plateros v Cordobi

Hotel Plateros v Cordobi stoji na slikovitem trgu Seneca

Hoteli Cordoba >>

V Cordobi je na desetine hotelov – od enostavnih penzionov (ali hostalov, kot jih imenujejo Španci) v starih hišah židovske četrti do modernih hotelov s petimi zvezdicami v novem delu mesta. Povpraševanje po hotelskih sobah v Cordobi je vsaj v glavni turistični sezoni večje od ponudbe, tako da je težko dobiti sobo po ugodni ceni.

Hotel Plateros

Preizkusili smo hotel Plateros z eno zvezdico v starem mestnem jedru Cordobe, slabih 10 minut hoda do mošeje-katedrale. Navajeni razkošja štirih zvezdic, ki smo si ga za izjemno nizko ceno lahko privoščili v Sevilli, od hotela Plateros nismo pričakovali veliko. A se je izkazalo, da je hotel Plateros povsem sprejemljivo prenočišče.

Hotel Plateros domuje v tradicionalni andaluzijski hiši na slikovitem trgu Seneca, po katerem odmeva prijetno žuborenje vodnjaka. Sobe so majhne, vendar čiste, s kopalnico in klimatsko napravo. Vrata na hodnikih, ki vodijo v sobe, so zvočno izolirana, tako da se hrupa iz lokala pri recepciji hotela ponoči ne sliši v sobe. Cena hotela v glavni turistični sezoni se giblje med 40 in 50 € na noč, kar je glede na centralno lokacijo in splošne visoke cene hotelov v Cordobi popolnoma sprejemljivo.

Hotel Plateros lahko brez nadaljnjega priporočimo vsem popotnikom, za katere je razmerje med lokacijo in ceno hotela pomembnejše od velikosti sobe. Kdor se v majhnih prostorih počuti klavstrofobično, pa naj v Cordobi raje poišče kakšen drug hotel.

Rezervacija hotela Plateros >>

Vsi hoteli v Cordobi >>