Hoteli v LondonuBooking.com

Thistle City Barbican Hotel London

Thistle City Barbican Hotel London

V Londonu je okoli tisoč hotelov, kar je na prvi pogled razveseljivo, saj kaže na to, da je izbira hotelov v Londonu ogromna. A po drugi strani ste zagotovo slišali marsikatero zgodbo prijateljev in znancev, ki so obiskali London in pristali v temni, majhni in zatohli luknji v razpadajoči hiši, ki je stala v kakšni stranski ulici londonske četrti sumljivega slovesa. Resnici na ljubo je v Londonu na stotine hotelov, v katerih ne bi želeli prenočevati, cene hotelov v Londonu pa so v splošnem visoke.

Luksuzni hoteli v Londonu

Če vaš popotniški proračun ni omejen in si lahko privoščite razkošje hotelov v Londonu štirimi zvezdicami ali hotelov v Londonu s petimi zvezdicami, so vsakršne skrbi odveč. Razkošni hoteli v Londonu so razkošni v pravem pomenu besede. Običajno stojijo na priročnih lokacijah v centru mesta, v poslovnem centru (Canary Wharf) ali vsaj na lokacijah, ki so z javnim prevozom dobro povezane s centrom Londona. Večina hotelov v Londonu s štirimi in petimi zvezdicami je v lasti velikih mednarodnih hotelskih verig, ki zagotavljajo visoko raven hotelskih standardov.

Stanovanja v Londonu

Za družine in manjše družbe popotnikov so priljubljena alternativa hotelom stanovanja v Londonu. Tudi slednja so lahko zelo razkošno urejena in v mnogih primerih nekoliko cenejša od hotelov. Najboljša stanovanja v Londonu opisujemo v našem blogu: stanovanja v Londonu.

Cenovno ugodni hoteli v Londonu

Kdor ima denar, lahko torej v Londonu prenočuje v razkošju, kakršno se za britansko monarhijo spodobi. A za večino izmed nas je 500, 1000 ali morda celo več evrov na noč za hotel v Londonu prevelik zalogaj, tako da se moramo znajti po svoje. Ob naših številnih obiskih Londona smo ponudbo hotelov v Londonu podrobno raziskali in mnogo hotelov tudi osebno preizkusili. Na srečo in veliko zadovoljstvo smo ugotovili, da tudi finančno omejenim popotnikom ni treba prenočevati v prej omenjenih zatohlih luknjah v londonskih predmestjih. V centru ali blizu centra Londona smo odkrili peščico hotelov, ki za ugodno ceno ponujajo popolnoma zadovoljivo, včasih celo presenetljivo mero udobja. Te hotele, ki smo jih seveda osebno preizkusili, predstavljamo na naslednjih straneh, ponudbo hotelov Londonu pa hkrati še naprej raziskujemo. Ko najdemo zanimiv hotel v Londonu, vas bomo o tem takoj obvestili v našem spletnem mestu in na naši strani na Facebooku. Če vas zanimajo ponudbe hotelov v Londonu, vas vabimo, da se nam pridružite na Facebooku. Obiščite našo Facebook stran in kliknite “Všeč mi je” oziroma “Like”. Tako boste za posebne ponudbe hotelov v Londonu in drugje po svetu zagotovo izvedeli prvi.

Najcenejši hoteli v Londonu

Za vse študente, bohemske popotnike in tiste, ki za prenočišča zaradi svojih lastnih popotniških načel niso pripravljeni odšteti niti centa več, kot je nujno potrebno, pa smo v našem blogu zbrali tudi nekaj najcenejših hostlov v Londonu, ki ponujajo postelje v skupnih spalnicah, skupne kopalnice, in so pač v takšnem stanju, kot so. Cenejših prenočišč v Londonu ne boste našli, razen, če si posteljete pod Tower Bridgeom.

Ocene hotelov v Londonu

Preberite tudi ocene londonskih hotelov v našem blogu:

Hotel ibis London Earls Court, London

Hotel ibis London Heathrow, London

Hotel Best Western Victoria Palace London

Hotel Britannia International London

The Trebovir Hotel London

Hotel Thistle City Barbican London

Hotel Umi London