Hoteli v mestu HullBooking.com

Doubletree By Hilton Hull

Doubletree By Hilton Hull

V mestu Kingston upon Hull (oziroma na kratko Hull) je kar nekaj nastanitev: od hotelov mednarodnih verig do lokalnih britanskih verig in seveda zasebnih hotelov, penzionov in pubov, ki ponujajo tipično angleške sobe (pri čemer “tipično angleške” ne pomeni nujno “dobre”).

Iskanje hotela kjer koli v Združenem kraljestvu (in morda predvsem v Londonu) je vedno pravi podvig, saj je na voljo na stotine namestitev, vendar se navsezadnje izkaže, da jih je le peščica zadovoljive kakovosti. Splošno pravilo pri rezervaciji hotela v Združenem kraljestvu je: če si lahko privoščite hotel mednarodnih hotelskih verig, ga rezervirajte. Če imate za nočitve namenjenega nekoliko manj denarja, poskusite z lokalnimi britanskimi hotelskimi verigami. Zasebne hotele in ostale namestitve si začnite ogledovati šele potem, ko izčrpate vse ostale možnosti, kajti slednje namestitve so običajno podpovprečne kakovosti.

Mi smo v Hullu prenočevali v hotelu Travelodge Hull Central. Travelodge je britanska veriga cenejših hotelov, ki ponujajo zadovoljiv standard. Glede sobne opreme hotel Travelodge Hull Central ni bil izjema: vsi hoteli Travelodge so pač zgrajeni in opremljeni po istem principu. Žal pri tem uporabljajo precej slab material, zato se v hotelu Travelodge Hull Central nismo dobro naspali. Celo noč nas je motil hrup iz drugih sob, od zunaj in s hodnika. Hotel Travelodge Hull Central (in ostale hotele Travelodge v Združenem kraljestvu) lahko rezervirate neposredno prek spletnega mesta Travelodge.

Praktično čez cesto od hotela Travelodge Hull Central se šopiri Doubletree by Hilton Hull, ki dobiva številne pohvale gostov, a je seveda tudi nekoliko dražji. Vendar, kot smo že omenili: v Združenem kraljestvu zanesljiv nivo hotelskih storitev zagotavljajo le mednarodne verige …

Seveda so v Hullu na voljo tudi številne druge namestitve. V zadnjem času so priljubljena predvsem stanovanja, kot so ArtHouse Boutique Apartment, Stunning Marina Duplex, Swanky Suites on the Marina in podobno.

Pobrskajte po sistemu in najdite svojo idealno namestitev v Hullu.