Hoteli v PekinguBooking.com


V Pekingu je kopica razkošnih hotelov s petimi zvezdicami, kakršen je Grand Hyatt

V Pekingu je kopica razkošnih hotelov s petimi zvezdicami, kakršen je Grand Hyatt

Peking je pomembno kitajsko trgovsko središče in izjemno priljubljena turistična destinacija, tako da v mestu ne manjka hotelov vseh cenovnih razredov.

Glede na to, da smo v Pekingu preživeli skoraj mesec dni in da smo poleg raziskovanja Pekinga tudi delali, zaradi česar smo potrebovali internetno povezavo in nekaj več udobja, kot ga ponujajo hotelske sobe, smo namesto hotela v Pekingu rezervirali stanovanje. Preizkusili smo Yuan Jia International Apartment.

Yuan Jia International Apartment

Rezervacija Yuan Jia International Apartment >>

Yuan Jia International Apartment je stanovanjska zgradba blizu središča Pekinga, nekaj minut hoda od postaj podzemne železnice Dongzhimen in Dongsishitiao. S postaje Dongzhimen vozijo direktni hitri vlaki na letališče.

Rezervirali smo enosobno stanovanje, ki je bilo dobro opremljeno. V kuhinji je bil majhen štedilnik, mikrovalovna pečica in nekaj posode. Imeli smo tudi klimatsko napravo, pralni stroj, likalno desko in likalnik, brezplačno širokopasovno povezavo do interneta, televizijo, telefona pa ne. Stanovanje je imelo prijeten balkon. Ulica, na kateri stoji stanovanjska zgradba Yuan Jia International Apartment, je relativno (vsaj za Peking) mirna, tako da smo ponoči dobro spali. V neposredni okolici stanovanja so številne restavracije, male zasebne trgovine in trgovski center (Ginza Mall), tako da smo imeli na dosegu roke vse, kar smo med bivanjem v Pekingu potrebovali. V stanovanju smo se počutili relativno varno, dokler nam neke noči z balkona niso sunili metle in pepelnika in to kljub temu, da so povsod nameščene varnostne kamere in da so na recepciji 24 ur na dan varnostniki (čeprav po tretji uri zjutraj trdno spijo). Kakor koli, metla in pepelnik sta bila lahek plen, vlomi pa se po zagotovilih uprave ne dogajajo.

Yuan Jia International Apartment je dobra alternativa za hotel v Pekingu, še posebej, če v mestu nameravate ostati dlje.

Rezervacija Yuan Jia International Apartment >>

Vsi hoteli v Pekingu >>