Hoteli v Puerto Galeri, Filipini

Badladz Adventure Resort, Puerto Galera, Filipini

Badladz Adventure Resort, Puerto Galera, Filipini

Hoteli Puerto Galera >>

Lastniki hotelov v Puerto Galeri tarnajo, da imajo s povečevanjem priljubljenosti Sabanga vedno manj gostov, še posebej zdaj, ko čolni iz Batangasa vozijo tudi direktno v Sabang in popotnikom ni več treba v Puerto Galero. Manj gostov pomeni tudi nižje cene, tako da smo si v Puerto Galeri lahko privoščili najboljši hotel, ne da bi nam bilo treba seči globoko v denarnico.

Badladz Adventure Resort

Preizkusili smo hotel Badladz Adventure Resort v neposredni bližini pristanišča, ki je hkrati tudi “Adventure Center”, kar pomeni, da lahko organizirajo potapljanje, snorkljanje in številne izlete po morju in po kopnem. Hotel Badladz Adventure Resort je v lasti Američana. Na meniju hotelske restavracije je veliko mehiških jedi. Nekaj smo jih poskusili, a nismo bili navdušeni, saj niso imele popolnoma nobene zveze z avtentično mehiško hrano.

V hotelu Badladz Adventure Resort ponujajo klimatizirane sobe s kopalnicami in toplo vodo ter pogledom na slikovit zaliv. Sobe v primerjavi z zahodnimi standardi niso ravno najbolj udobne, so pa čiste in celo s satelitsko televizijo. Hotel Badladz Adventure Resort je tako idealen kraj za nekajdnevni oddih med naporno potjo od Manile do tropskega otočka Boracay, med katerim se lahko naužijete kulinaričnih dobrot restavracije Le Bistro D’Agathe in se ob BBC World seznanite z najnovejšimi dogodki v “realnem” svetu, če si med potovanjem po Filipinih slednje seveda sploh želite.

Rezervacija hotela Badladz Adevnture Resort, Puerto Galera >>

Vsi hoteli v Puerto Galeri >>