Hoteli v Rennesu

Citotel Le Bretagne je zelo poceni, a dokaj udoben hotel nasproti železniške postaje v Rennesu

Soba v hotelu Citotel Le Bretagne Rennes

Hoteli Rennes >>

V Rennesu je na voljo lepo število hotelov in cene so ugodne, verjetno zaradi tega, ker v njih prenočujejo večinoma poslovni potniki. Večina turistov v Rennesu ne prespi.

Peščica hotelov stoji na zelo priročni lokaciji na trgu nasproti železniške postaje. Od tam do centra Rennesa je približno 15 minut hoda, tako da vam v primeru, da prenočujete v bližini železniške postaje, javnega prevoza v Rennesu ne bo treba uporabljati.

Nekateri potniki imajo pomisleke glede prenočevanja blizu železniških postaj, saj so soseske blizu železniških postaj (na primer v Nemčiji) pogosto dvomljivega ugleda, hoteli pa slabe kakovosti. A v Rennesu ni tako. Okolica železniške postaje je izjemno lepo urejena, na ulicah nismo ne podnevi ne ponočni opazili nobenih sumljivih ljudi, soseska je ponoči dobro osvetljena in tudi hoteli so – vsaj ta, v katerem smo spali – na presenetljivo visokem nivoju. Preizkusili smo hotel Citotel Le Bretagne.

Citotel Le Bretagne **

Hotel Citotel Le Bretagne Rennes spada v verigo Citotel in stoji na priročni lokaciji nasproti železniške postaje. V hotelu Citotel le Bretagne ponujajo 43 sob po zelo ugodnih cenah.

Sobe v hotelu Citotel Le Bretagne Rennes so opremljene z LCD televizijskimi sprejemniki. Ponujajo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta, ki pa ob našem obisku ni deloval. Sobe so majhne, tako da ni ravno veliko obešalnikov in prostora za obleko, a če v hotelu prespite le noč ali dve, se da potrpeti. V sobah so tudi miniaturne (delovne) mize. Postelje v hotelu Citotel Le Bretagne so zelo udobne. Motila nas je le predebela odeja za poletni čas. Glede na to, da v sobah ni klimatske naprave, bi zimske odeje poleti res lahko zamenjali s tanjšimi.

Kopalnica v naši hotelski sobi je bila čista, nova in sodobna. Opazili pa smo, da kopalniška dela niso bila izvedena tako, kot bi bilo treba, saj se na mnogih mestih vidi, da so delavci improvizirali. Napake so večinoma lepotne in ne vplivajo na funkcionalnost, razen drsnih vrat kabine za prhanje, ki se jih v našem primeru ni dalo popolnoma zapreti, tako da smo ob prvem prhanju poplavili kopalnico. In ne samo to: tla kopalnice so nagnjena proti sobi, tako da smo namočili tudi del sobe. Tla so se v poletni vročini sicer hitro posušila, pri naslednjem prhanju pa smo bili previdnejši.

Kakor koli, nad kakovostjo hotela Citotel Le Bretagne se, predvsem glede na izjemo ugodno ceno in priročno lokacijo poleg železniške postaje, ne gre pritoževati. Če odštejemo neprijetno dogodivščino v kopalnici, ga lahko brez nadaljnjega priporočimo nezahtevnim gostom. Najpomembneje je, da so postelje v hotelu Citotel Le Bretagne zelo udobne.

Rezervacija hotela Citotel Le Bretagne >>

Vsi hoteli v Rennesu >>