Hoteli v Sofiji

Rotunda sv. Janeza na dvorišču hotela Sheraton v Sofiji

Na dvorišču hotela Sheraton v Sofiji se skriva rotunda sv. Janeza, najstarejša zgradba v Sofiji.

Hoteli Sofija >>

Hoteli v Sofiji so relativno poceni. Razkošje dvoposteljne sobe v hotelu s petimi zvezdicami si lahko privoščite že za manj kot 150 EUR na noč, za dvoposteljno sobo v hotelu s štirimi zvezdicami boste odšteli od 60 EUR do 130 EUR na noč, hoteli s tremi zvezdicami stanejo v povprečju okoli 55 EUR na noč, hoteli z dvema zvezdicama 40 EUR na noč, popotniki s plitvimi žepi pa lahko v mladinskem hotelu prenočijo že za 10 EUR na noč.

Mi smo se odločili, da bomo v Sofiji preizkusili eno od najcenejših prenočišč. Spali smo v hostlu Mostel.

Hostel Mostel se nahaja blizu centra Sofije in ponuja poceni dvoposteljne in triposteljne sobe, družinske sobe, apartmaje in postelje v skupnih spalnicah. Kopalnice in stranišča so na hodniku. Hostel Mostel je priljubljen med mladimi popotniki. Pretiranega udobja v hostlu Mostel ni pričakovati in včasih se zgodi, da so tudi noči zaradi razigrane mladine precej hrupne, a v splošnem, predvsem glede na ugodno ceno in lokacijo, na hostel Mostel v Sofiji nimamo posebnih pripomb.

Rezervacija hostla Mostel, Sofija >>

Za tiste, ki se želijo v Sofiji privoščiti nekaj več udobja, objavljamo seznam hotelov v Sofiji, ki dobivajo najboljše ocene gostov:

Vsi hoteli v Sofiji >>