Hoteli v Varšavi

Hotel Metropol v Varšavi

Hotel Metropol je eden od najbolj priljubljenih cenejših hotelov v Varšavi

Hoteli Varšava >>

Kljub temu, da Varšava ni ravno najbolj priljubljena turistična destinacija, je v mestu več kot 70 hotelov, od tega več kot 20 hotelov s štirimi in petimi zvezdicami. Razlog za tako veliko število dražjih poslovnih hotelov so poslovni potniki. V Varšavi se – predvsem po vstopu Poljske v Evropsko unijo – sklepajo veliki posli.

Hotel Metropol ***

Preizkusili smo hotel Metropol s tremi zvezdicami v centru Varšave, blizu železniške postaje in Palače kulture in znanosti. Hotel Metropol je v tipični socialno-realistični stavbi in je nekoč veljal za enega izmed manj prijetnih varšavskih hotelov. A notranjost hotela so zdaj dodobra prenovili, tako da je, predvsem zaradi razmerja med lokacijo, udobjem in ceno, postal celo eden izmed najbolj priljubljenih in najbolje obiskanih hotelov v Varšavi.

Sobe v hotelu Metropol so zdaj sodobne, lepo urejene in čiste.

V pritličju hotela Metropol je jazz klub, v katerem pogosto prirejajo koncerte. Zjutraj ravno tako v pritličju strežejo bogat, za poljske razmere okusen samopostrežni zajtrk.

Hotel Metropol na podlagi našega obiska priporočamo tako zasebnim kot poslovnim potnikom, ki niso pripravljeni odšteti bistveno več denarja za hotel s štirimi ali petimi zvezdicami.

Rezervacija hotela Metropol Varšava >>

Ostali hoteli v Varšavi

Če vaš proračun za potovanja ni omejen, lahko preizkusite bleščeči Novotel Warszawa Centrum s štirimi zvezdicami, ki stoji točno nasproti hotela Metropol, ali hotel Marriott s petimi zvezdicami nasproti železniške postaje.

Če želite spati v prijetnejšem delu mesta blizu Starega mestnega trga pa preverite cene v hotelu Le Meridien Bristol, ki velja za enega izmed najboljših hotelov v Varšavi. Bo že držalo, saj so v njem med drugim spali Charles de Gaulle, Margaret Thatcher, Tina Turner in Jose Careras.

Vsi hoteli v Varšavi – brezplačna rezervacija >>