Hoteli v Zürichu

Hoteli Zürich >>

V regiji mesta Zürich ne manjka najrazličnejših prenočišč: od turističnih kmetij do razkošnih hotelov s petimi zvezdicami. Prenočujete lahko v središču mesta, v njegovi okolici, na gori Uetliberg, ob Züriškem jezeru ali blizu letališča.

V najboljšem spletnem sistemu za hotelske rezervacije v Zürichu je več kot 150 hotelov, ki sprejemajo rezervacije preko spleta – brez kakršnih koli vnaprejšnjih plačil. Sobo rezervirate preko interneta, plačate pa šele v hotelu.

Čeprav Švica velja za zelo drago državo, cene hotelov v Zürichu niso astronomske, posebej če upoštevamo, da hoteli v Zürichu v primerjavi z ostalimi državami ponujajo izjemno visok standard in kakovost.

Hotel Leoneck

Ob enem izmed obiskov Züricha smo prenočevali v prijetnem, čistem hotelu Leoneck srednjega razreda (3 zvezdice). Poleg hotela je slavna restavracija Crazy Cow, katere norost se je očitno razširila tudi v hotel Leoneck. Stoli na recepciji hotela so okrašeni s kravjimi rogovi, stene hotela in celo zavese v kopalnicah krasijo številne podobe krav vseh oblik in velikosti. Hotelskim gostom z zajtrkom postrežejo v restavraciji Crazy Cow, če predložijo male plastične figure krav, ki jih dobijo na recepciji hotela. Tudi restavracija je urejena v kravjem stilu, prodajajo celo razglednice hollywoodskih filmskih zvezdnikov v podobah krav, na primer Leondarda di Cowpria, ki na premcu Titanika kriči: “I’m the cow of the world!”

Rezervacija hotela Leoneck >>

Vsi hoteli v Zürichu >>